Yo waddup girly gurl mannen

Jag försöker verka taggad och ha någon form utan könsneutrala uttryck men vi ser ju hur det gick med det. Har druckit Death Wish coffee, vilket ska vara världens starkaste kaffe, men känner mig mer trött efter koppen än innan. Maaaan, this sucks.
 
Har ni fått vitlök i ögat någon gång? Inte? Bra. Undvik det till varje pris. Första gången jag lyckats skölja ur ögonen utan större problem dock, så ser det som en enorm framgång på mitt arbete med ögonfobi. Eller ja.... "arbete".
 
Tvättade hela sängen igår då älsklingskatten Strumpan välte en tekopp ner i den. Så fick sova med bara två kuddar istället för fyra :(  gick bra ändå, ska nog ta undan dem tills vidare i alla fall. Går åt så mycket örngott annars, hah.
 
Annars då? Vet inte. Vill spela om Undertale eftersom det är världens bästa spel. Vill även spela om Mass Effect då det är världens bästa spelserie. Så mycket att göra, så lite tid.
 
Jag har en massa spinOFFs att spela också,men har ingen koll på vilka jag spelat, och vilka jag bara laddat ner för "future references", vad nu det ska betyda.
 
Så mycket kvar.
 
Så lite tid.
 
Hjälp mig

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg