The pain when you wanna do things but you can't

Jag vill liksom... massor av saker. Jag vill plugga till något some ger mig ett 8-17 jobb, fem dagar i veckan, minst. Jag vill plugga och känna att "yes, det må va tungt just nu, men fuck you i'm gonna make it".Jag vill spela massor av spel. Jag vill börja vlogga igen, både på engelska och svenska. Jag vill starta en podcast kanal med min bästa vän. Jag vill starta en gamerkanal där jag spelar random spel ingen har hört talas om, men som sedan får spridning och blir mer kända. Jag vill kunna sätta mig ner bara sådär och fråga "är du redo för skype????" till nästan vem som helst. Utan att behöva oroa mig om att familj eller jobb stör och kommer i vägen. 
 
Jag vill skaffa fler kontakter. Jag vill ha fler irl vänner som är exakt som mina internetvänner. Jag vill resa till Thailand. Jag vill resa till Irland. Jag vill åka på en roadtrip i USA. Jag vill skaffa mig ett hus som har ett sådant utrymme att jag kan skaffa mig fler reptiler. Jag vill tatuera mig. Jag vill leva livet. Jag vill ha ett gäng lovers som inte är alltför krävande. Jag vill vara rik.
 
Hälften av dessa är inte ens möjliga. Mest på grund av mig själv, men också på grund av cash. Jag har inte råd med allt. Jag har inte råd med chilllivet som jag vill ha. Jag har inte råd att bara vara. Jag har ju knappt råd att vara den jag är idag, men jobb och allt. Även om jag bara är visstidsanställd, och vet aldrig direkt när jag kan/ska jobba. Det känns som om jag inte riktigt kan planera in någonting, då det kan hända att min chef ringer och undrar om jag kan jobba den dagen, si och så länge?
 
Jag vill bara
 
Ha ett jobb där jag slipper det här. Att jobba på ICA är rätt nice och har sina underbara stunder, men inget jag skulle vilja hålla på med i flera år. Tills jag fått mig en ordentlig utbildning. Som jag förhoppningsvis kommer att klara av nu. 
 
Förhoppningsvis. 
 
Jag vet inte längre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg