Jag vet inte riktigt vad som är värst

De nio sidvisningar fråm två pers, eller den extremt djupa historien jag och Chi försöker spåna ihop.
 
Det är liksom.... Jag vet inte. Jag ville bara berätta om namnbytet på en av mina karaktärer och så försöker vi bryta ned dem allihop till molekylnivå.
 
Jag gillar egentligen inte det. Jag har ju ingen direkt grundplan för någon av dem, jag bara... skriver. Till exempel Mörkret. Vem/vad är han? En skugga som lever på rädsla? Jaha, men vad vill han då? Skapa kaos? Sprida rädsla? Vad är meningen med hans existens från hela första början?
 
Jag vet inte? Jag skapade honom i ett försök att verka mindre ensam, inte fan tänkte jag ut något sådant! 
 
När folk försöker bryta ned mina karaktärer, mina historier, blir jag illa till mods. Förbannad, Irriterad, Ledsen. Mest för att jag inser hur fruktansvärt dåliga de är. Men också för att jag inser hur dålig jag är på att skriva. Jag har alltid gillat att skriva, så när någon ifrågasätter allt, blir det som om de försöker trycka bort mig från skrivandet. Jag vet ju att det inte är så alls, men det är så det känns.
 
Grundtanken var ju inte att binda samman alla karaktärer på något vis, men det slutade med det i alla fall. För att jag tyckte Ally och Ewee skulle vara gulliga tillsammans. För att jag ville krossa Ewee's känslor, bryta ned henne ännu mer. För att jag ville att Corie skulle bli ännu mer traumatiserad. För att jag ville att mina sadistiska tankar skulle kunna få ro till sist. 
 
Jag gillade tanken på att Mörkret skulle ta död på allihop. Men jag visste inte varför han skulle göra det. Jag gillade tanken på att Corie skulle vara kvar och göra en deal med honom. Men jag visste inte varför. Jag gillade tanken. Men jag visste inte varför. Varför ska de göra det? Varför känner de så? Varför är de på den platsen? Varför tycker och tänker de som de gör?
 
Varför
 
Ew, det börjar lukta apelsin i mitt rum och jag vet fan inte varför. Varför varför varför. Man, kill me slowly.
 
Mindmaps får lösa mina problem. Ett försök till, i alla fall.
 
Varför?
 
Fuck you, that's why

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg