Something in the shadows is keeping you from sleep

AMERICAN GOTHIC, YYYOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!
 
Jag är otroligt förbannad för att jag inte kan tänka på något annan än en upptagen crush som bara sitter och drygar och gör mig arg, men samtidigt glad för att han finns och för att han inte bara vänder ryggen åt mig så fort jag tittar åt hans håll.
 
Jag är otroligt förbannad att han har en brud som egentligen är en kvinna som skulle kunna vara hans fucking morsa istället för någon i hans egen ålder, men jag ska inte vara den som dömer, så huvudsaken att han är glad antar jag???
 
Jag är bara otroligt förbannad över att jag helt utan anledning fick en crush på någon jag nästan måste se, och prata med, varje jävla kukdag, som om det vore ens hälsosamt.
 
Och bara det att jag inte vet hur jag riktigt ska agera runt honom, så ibland kan jag vara liksom "heeeeeeej :3" för att sedan bli som ""omfg, gud vad du är dryg, låt mig bara va eller så kommer jag slå dig jävligt hårt"
 
Jag orkar liksom inte med det här längre. Det är som om Curtis själv har dygt upp och liksom bestämt sig för att förstöra mitt liv lite extra än vad han redan gör. JAG KAN JU INTE ENS LYSSNA PÅ CREATURE FEATURE UTAN ATT DEN JÄVEL DYKER UPP I TANKARNA.
 
JAG KAN INTE FUNKTIONERA NORMALT NÄR HAN ÄR I NÄRHETEN
 
JAG KAN INTE VARA JAG. JAG KAN INTE BARA GLÖMMA HONOM OCH GÅ VIDARE.
OCH DET SOM ÄR HELT FUCKING HÅVETES RÖVHÅLS IDIOTISKT ÄR ATT HAN AGERAR PRECIS SOM OM HAN FREAKING VET VAD JAG FÖR FAEN TYCKER OCH TÄNKER OM DEN IDIOTEN.
 
DET GÖR INTE DET HELA ÄNNU BÄTTRE
 
FUCK THE FUCK OFF

RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg