Sigh

Ännu en sömnlös natt. Att sitta framför datorn är kanske inte det smartaste draget. Men jag hatar att ligga i sänge och känna att jag är trött som fan, men kna inte somna. Jag blundar, drömmer, tänker, slappnar av, tänker inte alls, f ö r s ö k e r, men jag kan inte. Jag är inte sömnig nog. Så jag satte på lite musik, för det brukar hjälpa dä det är rätt så mycket ljud runt omkring mig. Men icke. Fortfarande sömnlös. Så jag gav upp och satte mig framför datorn för att skriva detta inlägg. Vid tidigare tillfällen, för typ kanske ett halvår sen eller så, i alla fall några månader, skulle jag ha satt mig ner, klagat på Tumblr och sedan läst en webserie. Men nu? Jag har gjort allt. Kommit till punkten. Avslutat det som ska avslutas. Blivit klar med det som ska bli klart.
 
Stunder some de här, saknar jag Tumblr. Men den hemsidan är inte lika lockande när man har varit borta från den i mer än två veckor. Vart ska jag börja? Vart ska jag sluta? Spektrat blir för stort och jag klarar inte av det.
 
Jag saknar Codie....
 
Jag saknar att inte känna mig uttråkad dagarna i ända. Sitta och rulla tummarna för att jag har tråkigt. Men jag liksom... Jag vet inte.
 
Jag har varit produktiv idag, det är inte det! Utan snarare som om jag liksom inte ser någon mening med det hela längre. Ingenting känns bra. Ingenting känns okej. Allt är uselt, allt tar för mycket ork. Jag orkar inte med ditten, jag orkar inte med datten. Det här är tråkigt, men det där är tidsfördrivande. Bäst jag sätter mig ner och spelar lite skitspel bara för att, liksom. Okej nu har jag spelat ett antal banor, men ofta det bara har gått en timme?
 
Mina dagar börjar gå ihop med varandra och sakta, men säkert river jag ut mina egna ögon av tristess.

Gott nytt år

När jag skriver det här, är jag inte det minsta glad.

Men det finns så mycket jag borde vara glad över. Som att det var exakt ett år sedan jag lade mig i sängen, tänkte "fan vad jag älskar Creature Feature" och vaknade upp på morgonen med en härlig känsla av kärlek och tacksamhet att bandet fanns. Och det var just då, denna sekund, jag blev besatt. Aldrig varit lyckligare. Haft ett underbart år. Haft det bästa året i mitt liv. 100% ärligt. I alla fall om man räknar från april tills nu. Eventuella saker som har hänt innan den månaden är bara skit och inget att bry sig om. Inga undantag. 

Förutom att jag fick min första CF-tröja då. Men annars?

Skitmånader jag gärna vill glömma.

Tack Creature Feature för att ni finns ❤❤❤

RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg