I'm still trying

Jag försöker, okej? Jag försöker koppla till verkligheten, försöka få tillbaka min tidsuppfattning som gömt sig någonstans. Jag försöker få ett E (G) på gymnasiearbetet, jag försöker att prata ut om lite allt möjligt med folk, jag försöker att inte stänga in mig själv i den lilla skyddsbubbla och sitta framför datorn 24/7. Jag försöker. Men gränsen till misslyckandet är äckligt stor
 
Att jag förlorat min tidsuppfattning är på grund av jordens tidszoner som gör att jag måste vara vaken halva natten för att prata med nyfunna kompisar. Vänner faktiskt. Bästa vännerna man kan hitta på internet. Om man är vaken flera helgnätter i rad, sover mindre än sex timmar, nästan mindre än fem, per vardagsnatt när man är van vid sju-åtta, så förlorar man tillslut sin tidsuppfattning och man märker inte, eller reflekterar inte, över hur mycket klockan är, vilken dag det är och vilket datum det är. Man bara lever, hoppas på att omgivningen vet om det och kan vara vänlig och säga något.
 
Varje gång någon säger "Gymnasiearbete" känner jag hur orken sviktar och jag vill sätta mig ner och gråta enorma tårar. Det känns som om jag inte kommer någon vart, som om jag sitter och trampar på samma ställe eller backar flertal steg. Så, vi ska fixa det idag. Jag och Muris. Min syster ni vet. Ni som inte kommer ihåg, eller ni som precis kommit hit och inte vet vem jag snackar om.
 
Åh, skit. 
 
Jag vill sova, men samtidigt vara vaken. Jag vill gräva ner mig någonstans, men samtidigt vara uppe vid ytan. Jag vill dö, men jag vill leva. 
 
Om jag försvinner förlorar jag livets chanser, de omöjliga chanserna jag tänker på som trots allt har en ltien sannolikhet att det kan hända. Så jag kämpar. Jag försöker se ljusglimten, som blir mindre och mindre för varje dag. För att sedan bli en enorm låga. Som sedan håller på att slockna igen.
 
Jag vet inte vad jag vill längre. Eller jo. Men jag kommer inte att komma dit. Än, i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg