Vad hände med alla mina vänner?!

Jag kollade på alla kommentarer som någonsin blivit postade på den här bloggen (vilket förvånansvärt är ett antal) och insåg vilka bra internet vänner jag fick på grund av bloggen. Jag såg dem som riktiga vänner smo man bara inte träffat i verkliga livet, men jag gillade att läsa deras bloggar och att vi skickade kommentarer mellan varandra. Nu har allihop slutat blogga dock och jag sitter ensam kvar och kämpar. Jag saknar dem sjukligt mycket, saknar deras roliga inlägg och den bit av deras liv som de delar med nätet. Två av dem har sina bloggar kvar, men den tredje tog bort båda sina (vilket gjorde mig svinförbannad då hon var en av mina favoriter). Varför slutade de utan att säga något?! Varför raderade de sig själva på det viset utan förvarning?! Varför har vi ingen kontakt längre?! Var det bara ensidiga känslor (som det brukar vara)?! Varför har de bara försvunnit ur mitt liv?!?
 
Mina irl-vänenr har jag bara en kvar av de "äldre versionerna" och så en som jag haft sedan höstas. Men liksom... känslan att vi alla kommer glida isär efter studenten är otrolgit stor. Känslan av att jag kommer bli ensam kvar och att jag inte kommer ha kontakt med dem senare, då kontakten nu är svindålig. Jag har den där förmågan att älska alla som jag kan prata fritt med och kallar dem vänner efter två månaders bekantskap (om vi pratat tekniskt sett oavbrutet och vet en massa om varandra). Mina gamla vänner, Bråket-i-nian-vänner, satte jag mig ner med och så berättade vi hemligheter för varandra efter bara några få veckors bekantskap. 
 
Jag vet inte varför alla har en förmåga att bli nära vän med mig (eller kompis whatever, bekantar sig med mig iaf) för att sedan bara försvinna. Varför?! Var det något jag gjorde?! Var det något jag sade?! Är det för något jag är?! Vad är problemet som gör att folk struntar i mig trots att jag älskar dem som vänner?!
 
Sofia försvann för ett antal månader sedan....
 
Tuva försvann ungefär samtidigt som Sofia, kanske nån månad tidigare. Var även den som jag skickade flest kommentarer mellan bloggarna....
 
Palle har varit borta i över ett år och det gör mig jättedeprimerad att endast tänka tanken på det, då hon var den jag relaterade mest med och gillade mest (älskade även hennes stagottoblandning, urgullig liten hund!!)....
 
(Keyyo har inte slutat blogga så vitt jag vet, bara med skrivandet. Vi var inte direkt internetkompisar, men jag saknar att kunna läsa det hon skrivit och kommentera, bara för att se hur denna underbara människa kommer hit och kommenterar....)
 
VART ÄR NI UNDERBARA MÄNNISKOR?! JAG SAKNAR ER!!! Jag sitter och gråter åt kommentarer vi skickat mellan varandra, ni var ju de mest underbara människorna i världen. Tuva, Sofia, Palle och Keyyo, om ni mot förmodan läser det här så vill jag bara säga att jag saknar er så otroligt jäkla mycket så det är nästan insane. Bästa kompisarna man kan hitta på internet, det är ju otroligt vad man kan tycka om folk vars bloggar man följer!! Att ni bara försvann sådär tvärt gör mig ledsen över att kontakten inte hölls uppe eller att man kunde få en förvarning. Ni har åtminstone en följare om ni bestämmer er för att komma tillbaka, just so you know ~♥
 
Jag vet inte ens varför jag gick in på kommentarerarkivet, jag bara fick en sådan känsla av att jag ville se hur jag var för två år sedan (vilket var en otroligt barnslig sexton-snart-sjuttonåring) och jag ville se vilka kommentarer som hamnade på vilka inlägg. Så ser jag alla svar av dessa underbara människor.
 
You will forever be in my mind, Sweeties ~♥

Kommentarer
Postat av: S O F I A

RAVEN! :D

JAG ÄR HÄÄÄÄÄRRRRRR!!!!! Jag satt precis nyss och pluggade men blev lite uttråkad så jag gick in på min övergivna blogg, läste några av mina inlägg (ego:P) och kollade på kommentarerna. Och så såg jag dina kommentarer och klickade mig in på din blogg (SOM JAG INTE HAR VARIT INNE PÅ PÅ JÄTTELÄNGE) och när jag scrollade lite så såg jag det här inlägget och tyckte att det var så fint!!!!

Jag saknar dig också även fast vi inte kände varann irl!! För du är så rolig och trevlig och bara riktigt härlig liksom:D Och förlåt för att jag bara slutade blogga helt utan förvarning haha :( Jag kan ju säga att jag blev väldigt överraskad över hur stor skillnad det faktiskt är mellan högstadiet och gymnasiet; det är SÅ. MYCKET. MER. PLUGG på gymnasiet :O Så att blogga blir liksom inte prio 1! Plus att det har varit många lite otrevliga saker som har hänt hemma under alla dessa år som nu på sistone har orsakat en massa tråkigheter. Men ja, jag kanske kommer tillbaka till bloggvärlden någon gång snart, vi får se! :D Det är bra av dig att du har fortsatt blogga i alla fall, hur har du orkat göra det under flera år???? :O Jag själv gav liksom bara upp hahahah. :P

Men jag tyckte det var så kul att läsa inlägget som du skrev ovan och jag tyckte att det förtjänade ett långt svar! :D Så här har du ett långt svar hehe!!! Hoppas du mår och har det bra Raven!!!!!!!!!!!!!♥♥♥♥(Nu är det bara att hoppas att det är jag, Sofia, som du menade i texten, annars blir det här lite awkward hahaha :p)

Svar: SOFIA!! UNDERBARA SOFIA!! JAG HAR SAKNAT DIG SÅ SJUKLIGT MYCKET!! DU ANAR INTE HUR GLAD JAG BLIR AV DET HÄR!!!!
Jag håller med, att blogga när man går på gymnasiet är inte det lättaste (jag brukar ibland strunta totalt i skolan och skriva ett inlägg istället, hehe), så jag förstår dig lite där! Men jag hoppas du också har det bra och att det löser sig med alla problem och trågikheter som hänt/händer ♥♥♥

(Om du någon gäng även känner för att prata ut om något, vad som helst, kan du alltid skicka ett mail eller skriva på kik!)
Raven Lindberg

2014-05-19 @ 22:07:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg