hej.....

jag ligger I solen, I min nylagade one piece, hungrig, trött och ledsen. anledningen till att jag är ute är för att det är fler mygg I husvagnen än utomhus. så jag flyr dessa onyttiga kräk. jag är hungrig för att jag inte ätit frukost än, vilket endast finns I husvagnen. och jag total vägrar att gå in dit. jag är trött för att jag inte sovit så bra: för varmt och för mycket mygg som surrar. till sist är jag ledsen för att jag saknar mina vänner. jag saknar mitt gamla liv. nattlivet.

jag kanske ska förklara mig och säga att jag är ute på arbete. marknader igen. jag ska vara borta I tretton dagar (fast nu är det bara 6 dagar kvar). sedan hem, packa om och rusa till Åsele för marknad där. way...!

så idag är min lediga dag. jag skulle ha spenderat den på Tumblr, om jag haft internet till det. men det är för segt, nästan för segt för fb till och med! då är det illa... och jag har ingen dator heller, vilket gör att mobiljäveln är det enda jag har. och jag hatar appen. jag hatar alla appar från hyfsade hemsidor. de är alla värdelösa.

så fb och twitter är de enda verktyg jag har till omvärlden. eller ja, till världen utanför. den världsliga världen. den globala världen. ja, ni fattar.

jag saknar mina wifeys. jag saknar Scotie. jag saknar Matty. jag saknar CF.

min nya tröja har kommit btw. mami tyckte det var extremt lustigt när jag blev upprörd över att den blev kvar hemma när brorsan kom med fler grejer. eller att jag freakade ut när handsfacket var låst med högtalarsladden inuti så vi inte kunde lyssna på musik. så att jag fick tvinga henne att stanna och ge mig nyckeln så musiken kunde startas.

min besatthet roar henne. det kommer roa henne mer om den går över. det kommer roa alla den dag jag inte gillar CF och nekrofilskämt längre.

RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg