Silly människor

Människor som döljer att jag har sårat dem eller ser sårade ut så fort jag vänder ryggen till, stör jag mig på. Människor som inte fattar att jag menar allvar förrän jag står med en kniv mot deras strupe, stör jag mig på. FOLK SOM INTE PRATAR MED MIG OM PROBLEM JAG ÄR INVOLVERAD I, STÖR JAG MIG PÅ!

Vad är det med folk?! Varför är de som smilande krokodiler när jag är i närheten, men gråter när jag tittar boft?! Varför säger de att de tänkt samma sak när jag berättar att jag inte vill umgås med dem på ett speciellt sätt längre?! Varför fortsätter de att plåga sig själva genom att vara i min närhet?! Varför kan de inte bara se sanningen i vitögat och sluta upp med att bete sig som barnrumpor?!

Jag hatar det. Jag hatar att folk tror att livet är något jäkla skådespel där det ska vara drama ut och in så fort jag är med, men att allvaret kopplas in så fort jag tittar åt ett annat håll. Kan folk inte bara vara ärliga mot mig?!

JA, JAG ÄR SUR JUST NU FÖR ATT JAG GLÖMDE MIN DATOR I MI'S BIL OCH JAG HAR VÄRLDENS INSPIRATION MEN KAN INTE SKRIVA AV MIG FML!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg