Skavsår

Jag har fått två nya skavsår på mina hälar, där de gamla jag fick för nån vecka sedan knappt läkt. Jag har bytt skor, men av någon anledning skaver det i alla fall, trots att det inte finns något vasst eller utstickande som kan ge skavsår. Det bara... skaver och händer. Så nu är mina skor blodiga också... Och jag har inga skavsårsplåster med mig... jag fick skavsåren idag, imorse när jag gick till bussen...
 
Jag hatar skolan. Kan det inte avra slut nu?! Bara så där?! Jag får mina betyg nu och så skiter jag i alltihop och bara lägger mig ner i sängen och gråter. 
 
Nu fick jag huvudvärk på det hela också.
 
Skavsår, deprimerad, huvudvärk, tankar, fantasier och orkeslös...
 
När ska allt detta få ett slut? När ska jag bli den gamla person som jag avr när jag avr sexton?! Jag avr mycket ordentligare då och itne som nu. Jag hade medelhöga betyg och jag trodde jag hade en framtid. Nu har jag låga betyg, är orkeslös och har sett min framtid som veterinär flyga bort ur synfältet för evigheter sedan. När gick det neråt? När slutade jag bry mig? När orkade jag inte mer? När började jag få känslan av att jag inte ens orkar vara med familjen utan att höra på musik i bakgrunden för en snababre flykt ifall det kommer bli bråk? När började jag få känslan av att familjen slits isär ju mer vi umgås?
 
Jag vet ingenting längre... och ju mer jag frågar, desto mer inser jag att jag inte vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg