Inleder lovet med YT

Och har hunnit ikapp allt som har med Cry att göra (i alla fall det jag känner att jag orkar se på utan att tappa intresset alltför fort :c ) och håller just nu på med Minx Corpse Party. Jag avskyr att det är så mycket jag vill se på efter en lång jäkla paus...
 
Och flera personer verkar tro att jag är helt jäkla efterbliven av någon anledning?
 
En massa tjafs och en massa skrik idag, men använt YT istället för Spotify för att slippa undan.
 
Var ute på promenad i morse också, endast i korta shorts och min CF-tröja, vilket var otroligt skönt! Sommaren är på väg and I like it!! (även om det var världens snöstorm i tisdags....)
 
Snart fyller jag år också och har samma... jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det. "Vuxenångest"? "Vill inte bli vuxen"-känsla? "Vill inte ta ansvar"-flykt? Samma känsla som jag hade när jag skulle bli sjutton; Jag vill inte bli äldre. Men jag kan inte bli yngre heller. Inte för att jag tror att jag skulle gilla det.
 
Kan se saker från den ljusa sidan kom jag på nu. Desto äldre jag blir, behöver inte betyda att jag får mer ansvar att ta hand om. Desto äldre jag blir behöver inte betyda att jag inte kan tänka på samma sätt som förrut.

Kommentarer
Postat av: MissNekiya

Peter Pan-syndrom kallas det, jag lider också av det ><
Man får försöka hitta nån slags balans mellan att kunna vara ansvarsfull men med barnasinnet kvar, tycker jag har lyckats helt okej :D

2014-04-12 @ 22:47:02
URL: http://nerdynekiya.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg