Jag är beroende

Jag har aldrig tänkte på det förr. Att jag är så sjukt beroende av en sak så jag inte ens kan tänka mig tanken att leva utan den. Jag har överlevt utan en dator jag kan kalla min i ca ett halvår, jag har varit utan mobil i minst en vecka efter att jag fått tillgång till mobil och jag har levt utan tv hur länge som helst, eftersom det bara går skräp på tv enligt min mening, då det förstås inte går deckare en gång i veckan i fem veckor per år. Jag har varit utan någon speciell kontakt med familjen i en vecka. Vad kan det vara då som jag inte ens kan tänka tanken på att leva utan??
 
Min underbara gosekatt Strumpan.
 
Endast tanken på henne får mig att vilja hålla om henne, krama henne, säga att jag älskar henne innan hon plötsligt försvinner ur mitt liv för alltid. Att hon skulle försvinna en dag gör att jag kämpar mot tårarna redan nu. Tanken på att någon skulle mörda henne är inte ens tänkbart. Den får mig så svinigt arg att jag borde bli gripen för mord endast att tänka den.
 
Strumpan är allt jag har. Allt vi har gjort tillsammans har jag klart i huvudet. Från dess att hon kom till huset med sin kära elaka moder och hennes syskon, tills dess att hon lärde sig att gå. Från den dag då hon fångade sitt första byta och tog hem, till den dag då hon hoppade upp på lusthustaket och inte kunde ta sig ner. Från den stund då hon bestämde sig att bli min katt, till den stund då hon bara vill lägga sig ner och mysa i knät och protesterar med ett mjau då jag flyttar på henne. Jag blev vald att bli hennes matte, bli den som tar hand om henne när hon har det svårt. Bli den som älskar henne tills dess någon av oss slutar andas och längre än då.
 
Strumpan har detDet som inte många andra djur har. Jag tror jag har sagt det förr, att Strumpan har det och att jag inte kan leva utan henne. Men hon är mitt allt, hon är den som får mitt hjärta att slå och får mig att fortsätta framåt. 
 
Älskade Strumpan, du är och förblir mitt allt, banne den dag då någon av oss måste leva utan den andre!! 
(Bilder tagna med den gamla mobilen, där kameran var sämre än en stenkaka)

Tjo!!

Jag sitter just nu på svenskan ch känner mig svinigt trött. Varje gång jag planerar att gå och siva tidigt, så slutar det med att jag bäddar ner mig först klockan halv tolv. Men jag får skylla mig själv för att jag inte kan planera och prioritera helt enkelt. Typ. Eller skylla på världen som inte gör nätternalängre, så man får sova längre.
 
Jag lyssnar på superb musik i alla fall. Från Tasty Network. Det var där jag hittade "Alive"-remixen som jag lyssnade sönder i typ tre veckor innan jag kände att det fick räcka. Och hur jag hittade den? Mjoo, via Cry. Som hade fått en video angående livestream en natt av Ken. Och jag gillade den låten. Sjukt mycekt. Det var som när jag hittade Pendulum på grund av Eddsworld!
 
I alla fall. Jag har förbjudit mig själv att se på YT mer innan helgen, då jag ska sitta på ett tåg till Lycksele i typ två timmar. Så jag laddar ner allt nytt sm jag kan se på under tågresan dit och bilresan hem. Så typ tre-fyra timmar videos måste jag ha. Minst!
 
Och idag appropåingentingalls har jag tre timmars hål. Så jag ska se på Supernatural i ett försök att få tiden att gå. Jag fattar itne varför folk envisas med att ge mig så långa håltimmar för, man har inget vettigt att göra alls!!!! >.<

OMFGOJ!!!!!!!

Jag kanske är lite knasig just nu. 
 
Med tanke på att jag grät ögonen ur mig i lördags.
 
Och kände mig nere i söndags.
 
Och idag kände jag mig normal.
 
Och lite glad efter att jag lyssnat på "Raping Time".
 
Men en sak gjorde mig dag.
 
Så jag nästan grät av lycka.
 
Eller snarare fangirlighet.
 
Nej, det gäller inte Pewds, Cry, Ken, PeanutButterGamer eller så.
 
Men....
 
Nej egentligen var det inte den här, men jag gillar den. Och den som gjorde den kan ni hitta här och här
 
Men det avr det här!!!!!!!
NFKADGFIAPDIPJFKDSAFKDASMG, WAIT WHAT?!!!
 
Jag måste prata med Ragge sen. I eftermiddag. Och det har ingenting att göra med ovanstående händelse. Alls
 

Jag gråter för Gnizzy

Rubriken är sämst, men passande. Jag gråter som om det var nyss det hände. Jag gråter som om det var nyss jag fick veta. Jag gråter som om jag aldrig gråtit förr.

Det gör ont, så svinigt ont, att endast tänka hennes namn. Jag vet inte varför, men idag är en dag jag bara vill gråta ut alla tårar jag inte fick ut då, den dagen, den måndagen, då det hela hände. Allt känns så overkligt. Det är inte som med Figge, han som klarade testet och allt. Jag vet att han kan komma tillbaka. Jag vet att jag kan en dag få känna hans päls, höra hans skall. Men hon. Gnizzy. Hon... hon kan inte komma tillbaka, hur mycket jag än vill. Hur mycket jag än ber till gudarna, andarna och djävlarna, så kommer hon aldrig tillbaka. Hur mycket jag än vill så kommer hon endast förbli ett minne.


Min älskade gumma, när tiden är inne hoppas jag att vi möts igen! ♥<3♥<3♥<3♥

Att vara tonåring... och "oskuld"

Det är ett ämne jag inte gärna pratar om. Men ett ämne som stör mig. Och samtidigt ett ämne som gör mig stolt.Det är inte många ungdomar/tonåringar (vet inte riktigt vilken kategori jag tillhör, så jag antar att det är båda två) som är som jag. Som hållit det borta så länge. Och inte skämts för det heller så man ljugit om det. Min oskuld är det som egentligen gör mig till den jag är.
 
Många, nästan för många, blir förvånade över att jag fortfarande är oskuld. (Eller hur man nu ska definera ordet "oskuld", jag har inte haft sex, so what? Jag har kysst folk, jag har hånglat med folk. Men aldrig gjort DET. DET med stora bokstäver för att det tydligen är så "speciellt") Det blir oftast kommentarer som "Men va, varför inte?", "Hur kan du inte ha gjort det?" eller "Jag vet en bra kille, ska jag ge dig hans nummer?". Visserligen går jag inte runt och skriker om det, men när man pratar om "allt och inget" så kommer alltid det där ämnet upp. Och då kommer alltid frågan. "Hur var din första gång?" eller "Hur många gånger har du gjort det?". Kanske inte exakt dessa frågor, men ni hänger med. Och då säger jag som det är. Jag aldrig sett en kille helt naken, jag har aldrig rört en kille där, jag har aldrig tänkt mig göra det. Någonsin.
 
Och jag kan säga det, jag är stolt över att vara arton år och fortfarande "oskuld". Stolt över att jag kan säga att vara "oskuld" hur länge som helst inte är något fel. Stolt över att jag kan sitta "fräsch och oerfaren". Men samtidigt kan jag känna mig ensam och hatad på grund av detta. På grund av min "oskuld". Men det var inte det jag skulle prata om från början. Utan hur mycket folk verkar störa sig på att jag inte velat, att jag inte tagit chansen och raggat upp första bästa kille så fort jag blev femton. Eller tretton. Eller varför inte elva?
 
Det stör mig. Att folk ifrågasätter. Och vill ändra. Men jag vill inte ändra. Jag har haft chanserna. Jag har kunnat ta intiativet om jag velat. Men gjorde jag inte det. Jag vet inte direkt varför, jag har liksom bara känt att jag inte velat, inte haft lust. 
 
Jag kanske bara är rädd för att det kommer förändra mig som person. Att det kommer förändra min personlighet. Eller så kanske jag inte förändras alls, det enda som händer är att jag får veta lite mer om livets erbjudanden. Jag vet inte. Jag kanske till och med är för rädd för att ta reda på det. Jag vet ju riskerna. Det enda jag inte vet är om det verkligen är värt det hela. Åtgärderna kanske inte fungerar. Det kanske gör så svinigt ont att jag aldrig vill röra en man eller kvinna igen. Det kanskekanskekanske...
 
Jag säger att jag tänker lite för mycket. Allt detta är bara en liten, liten inblick till mina tankar. Till vad jag kan tänka. Det brukar bli värre, betydligt värre. Och det kanske är därför jag inte kan vara tillsammans med någon? För att jag vet att det kommer eventuellt. Det kommer med tiden. Någon gång kommer det på tal. Någon gång kommer partnern att visa vad han/hon vill. 
 
Och appropå det där om att folk "vet en bra kille", det gäller oftast bara för onenightstand. "Gör dig av med den!". Det är ingen sjukdom. Det är ingen smitta. Det är bara ett ord som folk har kommit på och som så många är rädda för. Bara för att folk slänger bort sin "oskuld", betyder det inte att jag ska göra detsamma?
 
Nej, jag är nöjd som jag är. "Oskulden" styr inte mitt liv, den bestämmer inte vad jag ska göra, säga eller reagera i olika situationer. Jag är arton. Jag är "oskuld". Jag är stolt. Lycklig. Glad. Fri.
 
Jag är Raven Lindberg och är en artonårig oskuld. Men trots detta så är jag stolt. Jag är sjukt stolt. Över mig själv, men även över de som inte tvingat mig till något jag inte velat.

Mitt liv knallar på som vanligt!

Fick sluta tidigare idag eftersom vi inte hade någon fysik så då istället för att sluta klockan 14:10, så slutade jag 09:40 Inte så dumt!!
 
Hur som haver vill jag ha tillbaka min mac. Min gamla dator. Den som jag kudne skriva på. Jag känner att just nu om jag skulle starta ett dokument och försöka skriva, så skulle det bara bli fel. Jag skulle inte kunna tänka klart och all min motivation till att skriva försvinner. Jag vet bara inte varför! Varför går det bara med mac och inte med en vanlig PC?
 
Förstörde nyss min nagel jag har bästämt för att sluta bita på... Jag klöste sönder den, så jag kan inte säga att jag fått tillbaka vanan. Men den är svår att bryta! Jag gillar inte långa naglar. Det blir så sjukt mycket smuts under dem. Och det är svårare att göra saker som annars varit skitlätt!

Kom att tänka på en sak...

Det var länge sedan jag hade en dipp. Alltså att jag mådde skit och tänkte för mycket. På samma sätt som det känns som det var evigheter sedan jag inte hade tid med något. Men nu känns det som om jag ahr all tid i världen. Som igår. Jag pluggade matte som jag låg efter i (ligger knappt efter nåt alls nu!), jag tittade på YT-klipp som jag trodde jag inte skulle hina med och jag kollade upp nyheter på sociala medier dessutom. Och jag hann läsa tidningen. Allt detta hann jag knappt med förr, jag prioriterade endast YT och internet, kunde hända ibland att jag tog fram skolböckerna. Men nu hinner jag ju av någon anledning, trots att jag inte alls prioriterar. Jag bara gör, men det får mig att känna mig fri. Snabb. Smart. Klar i huvudet.
 
Jag känner mig som jag ska göra. Snygg. Smart. Underbar. Snäll. Trevlig. Glad. Framför allt glad. Jag brukar tänka en massa på skolbytet, vad det gjorde för nytta egentligen. Det känns inte som om det gjorde någonting alls. Men det gjorde det. Jag ler oftare, trots att jag inte "hänger" med folk i klassen som man kanske tycker att jag borde. Men jag kan sitta och prata med dem utan att de tittar konstigt på mig. Jag kan vara jag. Jag har tillgång till två par ormar. Jag har underbara lärare. Jag kan springa och prata med mina vänner när jag känner för det. Jag är för första gången på många år långvarigt lycklig. Mamma märkte det också, jag ser gladare ut när jag kommer hem från skolan, jag är mer med familjen och verkligen är. Annars kunde jag sitta och känna mig irriterad över att jag avr tvungen att vara i deras närvaro (hemskt, men sant). Skolbytet gjorde inte bara att jag kom till en ny miljö, det gjorde även att jag kom till som en ny människa. Jag kan ärligt säga att jag älskar mitt liv.
 
Visst finns det dagar då jag ifrågasätter min personlighet, mitt beteende, mina tankar. Men det är korta stunder, det räcker med att jag öppnar upp datorn och klickar in mig på ormforumet så känner jag mig glad igen. Naturlig. Levande

Paus med matten ett litet tag....

Jag har nog pluggat mer matte nu ikväll än vad jag ahr gjort på en enda mattelektion. Det känns lite bedrövligt, med tanke på att jag suttit fast ett antal gånger som ett stort frågetecken och försökt ta hjälp av facit samtidigt som jag försökt ta hjälp av annat på sidorna, men såklart (!!!!) så står det hur lite som helst. Såklart. Vad väntar mig sig i en mattebok som är tänkt för gymnasietreor??
 
Åh andra sidan så har jag tänkt på en sak. Eller jag läste en sak och sedan har jag funderat på den ett bra tag. Jag läste att de ungdomar som lyssnar på mest musik har större chans att bli deprimerade. Och jag tänkte "Men det är väl inte sant??" Men sedan kom jag på att det kanske visst var så, att ungdomar lyssnar på musik för att fly från sina problem (som typ jag och YT?!) och därmed bli deprimerade för att de inte tar itu med sina problem. Shit. Där satt den! Alltså vet jag exakt vad jag ska göra nu. Sluta med YT helt och hållet. Hah. Både ni och jag vet definitivt att jag inte kan klara det. Den bässta musiken finns där, min avkoppling finns där, allt finns på YT! Ylvas nya kille Birre (grattis btw) undrade om jag var en YT-nörd, vilket jag faktiskt erkände mig att vara. Jag vet ju visserligen inte om allt som händer på YT, men jag har koll på den största på YT i alla fall.
 
Visst har jag sagt det?? Eller har jag missat något?! PDP gick om Smosh för några veckor sedan (det var typ under Nolia) och har slagit världsrekordet med flest prenumeranter på YT. Han fick hem ett diplom från Gunnies World Records (?) där han fick det skrivet att han avr den förste i välden (obviously) som hade tolv miljoner prenumeranter. Det roligaste är att nu är det tretton xD Så jag har koll på saker och ting, kanske inte bara de rätta sakerna!!
 
Skämt åsido, jag ahr slösat mer tid än tillräckligt, nu ska jag plugga igen!!

Tre timmars hål, vad gör man?

SÅKLART SÄTTER MAN SIG FRAMFÖR YT; WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!

Tillbaka och slåss mot förkylningen så gott jag kan!!

Jakten gick skit. Bara så ni vet. Vi såg itne ens en älg. Den enda vi såg var en som en annan jägare hade skjutit och vi skulle hjälpa till att "gröpa ur", alltså ta ut inälvorna (stavas det med ett 'n' eler två 'n'??). Jag filmade det, såklart, så jag kan använda det senare i mitt GA. JAg kan ju alltid lägga upp det här med, med tanke på att jag bara filmade älgen och inte några ansikten. Men å andra sidan är det alldeles för äckligt för folk att titta på. Ljuden som kom från älgen är vidriga även om innehållet inte såg så äckligt ut...
 
Nåväl, rätt som det är ska jag ut igen nån dag då jag orkar, med tanke på att man ska gå upp klockan fyra på morgonen och om nu jägarn jag följde med skjuter en älg, så kommer jag inte hem förrän där vid nio, när älgen ska till slakthuset och flås och sådär. Jag vet faktiskt inte hur lång tid det tar med en älg.
 
Nog om detta, imorrn blir det skola och tillbaka till verkligheten. Efter att jag har flytt lite till då. Såklart. YouTube nästa!!!

Nu sticker jag!!!

Hej då!! 
 
Komemr hem på lördag kväll!!
 
Skriver om det på söndag!!!
 
Bara så ni vet!!
 
Kom ihåg att ta det lugnt ikväll!!!!!
 
Gör ingenting som jag inte skulle göra!!!  
 
Som typ allt "normala" tonåringar gör på fredagskvällar??
 
PARTY24/7NUJAOKOMIGENNUPÅMEDDUNKAMUSIKENSÅATTVIKANDANSATILLSPOLISENKOMMEROCHSLÄNGERUTALLIHOPAFÖROLAGAKLOCKINNEHAV!!!!!
 
Wait what?!

Sista dagen med förkylningen!!

Hoppas jag. Exploderat med C-vitamin för att bli frisk och känner mig bättre än jag gjorde i onsdags. Imorrn ska jag i alla fall med Mi's kille och jaga. Eller ja, JAG ska ju inte jaga, men jag ska vara med. Se på och sånt där. För mig GA. Och jag känner mig itne ett dugg stressad inte alls. Jag måste ju i helvete lämna in planeringen idag!!! Vad fan! Jag hade glömt det!! Suttit framför datorn typ 24/7 de senaste två dagarna och inte ens öpnnat dokumentet. Jag orkar ibland inte med mig själv...

Jag har sagt det förr, jag säger det igen...

Fuck. My. Life. Jag hatar att vara sjuk. Helt ärligt. Jag mår pyton. Jag har sovit mer än jag borde. Jag andas oregelbundet, vilket ger mig hjärtklappning vilket i sin tur leder till småpanik om jag kommer att dö av att hjärtat sprängs. Jag yrar om att jag hamnar på sjukhus och sitter med en massa slangar i mig och sedan så pratar jag med en person som inte finns om att jag är ledsen över att Mörkret inte finns längre. Sedan brister jag i gråt och bara vill slänga mig själv i väggen eller nåt.
 
Förstår ni nu att jag hatar att vara sjuk??
 
Drömmarna, yrseln, yrandet, värmen/kylan, ALLT, tar kål på mig. Ge mig ett piller eller nåt som gör mig frisk. Jag vill slippa allt. Leva mitt liv igen. Inte känna mig som en psykisk störd person. Isch. Låt mig va baciller. Jag tycker inte om er...

Sjuk... vad mer kan jag säga??

Kul. Verkligen. Har ont i halsen och huvudet. Mumsigt. Jag menar det. Att vara kul är ju det bästa som finns. Efter att få chansen med att få hjälp med planeringen för GymnasieArbetet. Och defenitivt långt, långtlångtLÅNGT
 efter att få mata ormar. Därför tog jag ledigt (anmälde mig sjuk ofc) för att jag skulle vara emr frisk imorrn, då detta händer. Med ormarna då. Min handledare för GA (gymnasiearbetet) Kan jag även besöka imorrn, men det avr tänkt att det skulle bli idag. Fml moment...
 
Seriouxly though.... HELP ME WITH THIS SICKNESS!!!!!!!!
 
Bye...

Jag vet inte vad jag ska tro längre...

Mitt liv i en enda mening. Tankarna kommer och går, funderingar stannar tills jag måste fly och så allt detta tjafs som gör mig så irriterad. Jag vill bort. Jag vill sluta tänka. Men det sådan jag är. Tyvärr. Mina tankar klumpar ihop sig så sjuukt mycket att jag inte kan ordna upp dem. Vad menar han med det? Varför sade hon så? Vill dem mig något? Försöker dem göra narr av mig? Menar dem vad de säger? Varför har hon förändrats så sjukt mycket? Varför vill inte han prata med mig? Var inte vi vänner? Vad har hänt med den personen? Varför är alla så avvisande?
 

Som sagt. Jag vet absolut inte vad jag ska tro längre...

Hemma igen och redo för verkligheten!!!

Var på Military Weekend i helgen, därav det tysta från min sida!! Det var superkul, har dock inga blider så tyvärr kan jag inte visa något avd et vi gjorde :P Men ändå, trodde att alla, inte bara jag, skulle vara blyga och sitta och stirra in i väggen eller inte prata med varandra alls om vi inte var tvungna till det, men faktiskt, alla pratade med alla, visserligen var det vissa som pratade mer med andra, men alla pratade i alla fall! Det roligaste i helgen var väl att så fort man kom in i sovsalen blev man könsneutral, alltså alla blir "hen", och kunde gå runt i underkläder utan att reflektera mer över det!! Träffade många härliga personer jag gärna hade velat vara lite längre med, men som det nu var var det endast en helg så :(
 
Det roligaste var när vi skulle sova i tält "ute i vildmarken" (det var ju trots allt endst femtio-hundra meter från regementet) och så skulle det of course vara eldvakt, men mer om det senare!! Det var Tapto (lysena släcks i mån om det finns, alla ska försöka sova, total tystnad!) och jag somnade ganska snart. Men senare vaknade jag till vid två tiden och lyssnade på alla killar som snarkade (alla drog timmerstockar och lät värre än mamma och pappa tillsammans vilket är värre än värst!!), samtidigt som jag låg hopkrupen mot en kille som heter Seb. Det var faktiskt mysigt, med tanke på att han var "en total främling". Jag fick till och med skjuts hem till dörren! :D Mysigt värre kan man kalla det x)
 
Men ärligt, det var nog den bästa helgen jag haft, det var smidigt kul och lärorikt, man fick ju som veta mer om vad Försvarsmakten håller på med egentligen och att det inte bara handlar om att döda och skjuta folk. De sade ju också att man inte dödar i onödan utan som sjölvförsvar, då det kommer ett sådant tillfälle att man måste välja "honom eller mig" (eller "henne" beroende på vilket land det är, inte alla länder som har kvinnor i armén). 
 
Men i alla fall, många nya bekanta, några nya man vill lära känna bättre och det är definitivt någon man skulle vilja fundera på!! GMU (Grundlägagnde Militär Utbildning) eller GU-F (Grundläggande Utbildning... fortsättning??) är ju något av det man skulle kunna välja, GMU är på tre månader under fyra olika perioder på ett år och GU-F är endast två veckor, men då som specialisering till någonting, så som hundförare, bandvagnsförare osv (kul att jag tog upp de två "riktlinjerna" som jag och Seb funderade på xD ). Men GU-F kanske är någonting för mig då, vet inte hundra ännu, men kan ju alltid diskutera det till ett säkert läge med folk som har en betydande mening för mig! Vi får se uppdateringen på detta!!

Addicted to a f*cking song!!!

HAHAHAHHA, ordens ironi!! xD
Bara för att!!
 
 

Lögner

Jag kom just att tänka på en sak. Alla dessa frågot jag gjorde fanns det en som jag inte läste ordentligt alls. Det var den där frågan om vilken fobi jag hade som var konstigast. Jag svarade då direkt spindelfobi, men kom på typ nyss att det inte är någon konstig fobi alls. Jag menar, hur många som helst har den ju, så den är inte unik eller så. Men nyss alltså (allting hände nyss konstigt nog...) när jag tittade i min biologibok (och bilden stör mig så sjukt mycket just nu!!!!!!) så såg jag en bild av ett blad i genomskärning hur det såg ut i verkligheten (bara som ett sidospår känner jag mig helt förbluffad över att ett så tunt blad kan innehålla så sjukt mycket!!! Fast jag är förbluffad över hur mycket blod en människa kan innehålla med...) och då såg jag det. Fobin som jag har, men som jag alltid glömmer bort att jag har eftersom jag itne känner av den så ofta. Tryppofobi. Tänkte inte alls att jag hade den förrän PewDiePie nämnde den som hastigast och jag ville veta vad det var. Och detta får ni tolka precis hur ni vill, om jag "lider" av denna fobi på grund av PDP eller för att jag vill känna mig speciell, whatever!! Men jag har ALLTID så länge som jag kan MINNAS känt mig obekväm med små gropar/hål som sitter tätt bredvid varandra. Jag ryser alltid och känner mig illamående, men jag har aldrig vetat att det varit en fobi förrän Pewds sade något om det. Så bilden i biologiboken är alltså om ett blad i genomskärning och det är då små, små hål. Och jag hatar denna fobi!!
 
Jag är allvarlig, det finns en fobi som heter sådär och symptomen är precis som jag beskrev här ovanför! Jag kan inte ens titta på salta pinnar när de ligger i sin box utan att känna mig äcklad och bara vill gömma mig någonstans. Varför jag har denna fobi vet jag inte heller, men enlig en forskare (vars uttalande jag hittade på en hemsida, men har glömt vad den hette) så är denna fobi något som tillhör evolutionen och inte alls som typ spindelfobi (som oftast brukar få efter att man blivit skrämd riktigt kraftigt eller lärd att de är "farliga"/obehagliga). Så trypofobi är något som man bara kan ha utan några som helst grunder.

Nu låter det här inlägget som en stor fet lögn, men jag garanterar på min bloggs existens att ALLT DETTA ÄR SANT!!!!! Kolla upp trypofobi om du inte tror mig. Och om du itne tror att jag faktiskt "lider" av denna fobi, sad for you, but it's true! (HIHIHIHIHIHIHI, rim!!!!)

Fuck My life!

Mitt nya favoritord! Fast det är ju egentligen en fras, men jag säger den varje gång det börjar gå fel för mig, eller när jag råkar trycka fel på datorn.

Men just nu ÄR det verkligen FML moment. Parfym är fan det vidrigaste som finns. Speciellt den sorten fjortisar verkligen avgudar att dränka in sig i och lämna ett trettio kilometers långt doftspår bara för att de är dumma i huvudet. Parfym. Nej. Bara nej. Lite är lagom. men bara nej! Det ska vara diskret inget annat!!!

Glömde även min mattebok hemma idag så då blev det ännu ett FML moment bara för att jag är glömsk. Det värsta var väl ändå när jag tittade på matteboken på skrivbordet och tänkte, "Hmm, min mattebok, den får jag inte glömma när det är matte!". Och såklart. Är det matte idag. Och jag lämnade kvar den hemma. Världen går emot mig känner jag, fuck my life -.-'

Ville dela en sång med er, men NEJ! Den finns inte på YT. Fuck. My. LIFE!!!!!

Picaboo!!!!!

Titta så underbart söt den är!!!!!! <3 <3 <3 <3 <3 OCH DEN FÅR JAG TITTA PÅ VARENDA DAG OCH NÄSTAN HUR LÄNGE JAG VILL OCKSÅ, DET ÄR SÅ SJUKT AWESOME, JAG ÄLSKAR MIN NYA SKOLA!!!!!!!!!!
 

100 frågor, för att jag kan och för att jag har TRÅKIGT!

1: Namn? Riktiga eller internetnamnet eller alla namnen samtidigt??
2: Stjärntecken? Oxe
3: Tre rädslor som du har? Spindlar, det oändliga och så klart, KORPAR! 
4: Tre saker som du älskar? Ormar, Nutella och djur
5: Fyra avtändande saker, enligt dig? Hmm... otrevlighet, EXTREM överviktighet (man behöver inte väga 500 kg...), dålig andedräkt, beroende av droger, alkohol och tobak!
6: Har du lärt dig ett nytt språk?
nfdlngfeöjrie, Sen när då? När jag föddes? Sen jag började i grundskolan? Sen jag började blogga???? 
7: Har du en Bästa vän? YES BOX!!!
8: Din sexuella läggning?
Hetero (???)! Och Homo! Jag tror blandingen kallas för Bi, men är inte helt säker på den saken... 
9: Din första dejt?
Alltså, vill ni veta när den var, med vem den var, eller vart den var???? JAg vet inte ens vad som kan kallas för en dejt!!! Men Typ Ogge då.... kanske?!
10: Hur lång är du?
175 cm och jag blir längre!!!! :D
11: Vad saknar du just nu?
Just nu saknar jag en orm, och en axel att luta huvudet mot när inte Cry finns där...
12: Vilken tid föddes du?
Erm... Någon gång på eftermiddagen kanske?! En tid mellan 00:00 och 23:59 den femtonde maj i alla fall...
13: Din Favoritfärg?
TYP ALLA FÄRGER?! Nejmen, rosa är en vacker färg. Itne grisrora då. Men rosa.
14: Är du kär i någon?
Definera ordet "kär"
15: Favoritcitat? 
“You can’t get to a place that you don’t believe exists.” – Unknown
16: Favoritplats?
YOUTUBE FTW!!!!!
17: Favoritmat?
All mat som går att äta
18: Är du någon gång ironisk?
Typ alltid?
19: Vad lyssnar du på just nu?
"Even wolves dream" av någon sak, men byter nu till "Kill EVERYBODY" av Skrillex
20: Vad lägger du först märke till med en ny person?
Håret och sedan ögonen, eftersom jag alltlid ser en person i ögonen när jag "studerar" utseendet
21: Skostorlek?
40/41 pga mina breda fötter
22: Ögonfärg?
Isblå aktiga saker de där två..
23: Hårfärg?
Kastanjebrunt kanske? Eller råttfärgat?
24: Favoritfärg på kläder?
SVART!
25: Har du någon gång busringt någon?
Haha ja!
26: Vad är färgen på dina underkläder du har på dig?
OCH DET VILL NI VETA?! (svart)
27: Meningen bakom ditt alias (användarnamnet)?
Det är en lång historia, som jag förr kallade för "Medveten personlighetsklyvning" men som jag kallar idag för "extremt djupa tankar om döden"
28: Favoritfilm?
The land before time! Eller "The dark night" (Jokern är ju för UNDERBAR!!!! <3)
29: Hur känner du dig just nu?
Just nu känner jag mig uttråkad, men också glad, med tanke på att jag tänkte nyss på Jokern, men även gjorde en superlyckad dikt som presentation till engelskan!
30: Någon du älskar?
Familjen, djuren, vännerna... Vi kan säga All the bad guys in the world! <3
31: Din relationsstatus?
Single
32: Din relation med dina föräldrar?
Den är extremt bra! Förutom att Papz är lite grinig på mig HELT utan anledning... (skyller det på tjafs om att folk ska flytta hemifrån vareviga dag)
33: Favorithögtid?
Erm, Halloween?? Och Julen, men mest Halloween! (bästa musiken då ju!!!!)
34: Tatueringar/piercingar du har?
Järnskrot i örsnibbarna såklart!
35: Tatueringar/piercingar du vill ha?
En tatuering som representerar mig!
36: Anledningen till varför du skaffade en blogg här?
Jag ville uttrycka mina tankar och så sökte jag bara på blogg...
37: Hatar du och ditt ex varandra?
Iiiiinte, vad jag vet... Jag kan störa mig sjukt mycket på den jag pratar mest med (Thomas), men som allt annat går det över.
38: Får du "Godmorgon"- och "Godnatt"-SMS?
NOPE, MEN JAG KLARA MIG I ALLA FALL!!!!!
39: Har du någonsin kysst personen du senast SMS:ade?
NEJ FÖR FAN, DET ÄR JU MIN LILLASYSTER VI SNACKAR OM!!!!!
40: När höll du senaste handen med någon?
Tänker ni kärleksfullt eller bara för att hålla handen?? För det var lilla Joe när han ville gå till Köket.
41: Hur lång tid tar det för dig att göra dig klar på morgonen?
Typ en kvart xD
42: Har du rakat benen de senaste tre dagarna?
Nej, tyvärr, de börjar se håriga ut, men min rakhyvel är skitslö, måste köpa nya blad men orkar inte XD
43: Vart är du just nu?
Skolan vid mitt skåp!
44: Om du var full, vem skulle ta hand om dig?
Ehh, beror på vem som är med mig när jag är det, men vill inte förlora kontrollen på det viset!
45: Har du varit på ett bröllop?
Nope!
46: Bor du med dina föräldrar?
Yep!
47: Längtar du till något?
Jaaaaa, Halloween!
48: Känner du någon av motsatt kön du kan berätta allt för?
Neeej, men jag önskade jag hade det :(
49: Har du varit underviktig?
Jag är det just nu!!!
50: När kramade du någon senast? Imorse!
51: Vad skulle du göra om den senaste personen du kysste, kysste någon annan framför dig?
Thomas var ju den senaste, men eftersom det är slut så skulle jag inte bry mi så mycket, kanske klappa händerna?
52: Finns det någon du litar på men inte borde?
Inte vad jag vet.....
53: Något du inte gillar med idag?
Att det är så JÄVLA LÅNG TID INNAN MATSALEN ÖPPNAR!!!!
54: Om du kunde träffa vem som helst på jorden, vem skulle det vara?
fmadägjaön, DET ÄR FÖR MÅNGA!!!!!
55: Vad tänker du på mest?
Döden....
56: Din konstigaste talang?
Att kunna koppla bort verkligheten till den grad att jag knappt ser skillnad på verklighet och fantasi (en uppbyggnad till psykos????)
57: Har du några konstiga fobier?
JA SPINDELFOBI!!!
58: Föredrar du att vara bakom eller framför kameran?
Framför, för då kan jag föreviga allt jag gör!!
59: Vad var din senaste lögn om?
Det minns jag int...
60: Föredrar du att ringa via telefon, eller videochatta?
Jag skippar helst båda, men telefon då....
61: Tror du på spöken?
YEP!
62: Tror du på magi?
Som typ Harry Potter?? Det hade varit AWESOME, men nej, det gör jag inte!
63: Tror du på lycka?
Hah, vilken fråga! Klart jag gör!
64: Hur är vädret just nu?
Molnigt och fuktigt
65: Vilken var den senaste boken du läste?
Riktiga tänkte ni? Utpekad av en fjant tror jag...
66: Gillar du lukten av bensin?
Nej usch så vidrig!!! Diesel däremot är lite bättre!
67: Har du några smeknamn?
Jaaa, många
68: Senaste skadan?
When my cat cut my toe with no reason!
69: Spenderar du pengar eller sparar du dom?
Jag sparar dem helst!
70: Kan du röra din näsa med tungan?
Näsborren, Ja (nästan). Nästippen, NEJ!
71: Är det något rosa i rummet du är i nu?
NOPE!
72: Favoritdjur?
It's a SNAKE!!!
73: Vad gjorde du igår vid midnatt?
Rimmade på om min presentation till idag 
74: Vad tror du satans efternamn är?
Satan? Menar du djävulen, Lucifer? Men såklart, Han heter ju... Lindberg...? :D
75: Vilken sång gör dig mest glad när du hör den?
Beror på vilket humör jag är på, men Lollipop av MIka kanske...
76: Hur kan man vinna ditt hjärta?
Genom att vara trevlig och förstå hur jag kan vara som jag är. Och genom att ha svar på alla mina frågor!
77: Vad vill du ha skrivet på din gravsten?
Here lies a dead woman who only wanted to live once (YOLO-MOMENT!!!!)
78: Har du varit olyckligt kär?
Ja, många gånger!
79: Ditt favoritord?
Satan?
80: En bra blogg du följer? Oj, följer för många bra för att det kan vara EN!!! 
81: Om hela världen lyssnade på dig, vad skulle du säga?
Men fuck my life!!
82: Känner du någon som sitter i fängelse?
Nope som tur är!
83: Vad har du för bakgrundsbild på datorn?
En gullig en!
84: Har du haft sex? ._.
85: Har du köpt kondomer?
Neee, men jag har fått på posten alldeles gratis
86: Fått IG i ett ämne/kurs?
Nej, men ett prov
87: Kysst en kille?
Jao, minst tre
88: Kysst en tjej?
Nope
89: Kysst någon i regnet?
Njaaeeee...
90: Haft ett jobb?
Beror på vad ni menar för jobb...
91: Lämnat huset utan plånbok? Varje gång jag inte ska till skolan
92: Mobbat någon på internet?
Nope, däremot uttryckt min åsikt om en idiot på internet (YouTube, AspergerNatti)
93: Haft sex offentligt?
VA?! NEJ, VEM HAR DET??!!! GROSS!
94: Rökt?
Nej, tål inte röken
95: Druckit alkohol?
Jo, tyvärr
96: Är du vegetarian/vegan?
Nej, även om jag avgudar djur mer än allt annat! 
97: Varit inne på datorn 5 timmar i sträck?
HAH, rekordet är väl typ 13 timmar...
98: Tittat på tv 5 timmar i sträck?
Njaeee, får ont i ögonen av det...
99: Varit utomlands?
Danmark och fina Norge
100: Fått ditt hjärta krossat?
Klart, det är en del av livet!!
 

Vilka jävla frågor -.-

Jahapp?

Så var helgen snart över igen >.< Livets hårda skola, att ha så lite helg som möjligt :( Men det är bara att streta på, för trots allt är det inte långt kvar tills vecka 44 då man har en hel vecka ledigt! Asch, måste göra en engelsk presentation till imorrn och den ska vara på tre minuter!! Vem presenterar sig själv i tre minuter?? Det tar typ en halv för mig! Men nej, man måste prata om hela sitt liv för folket som man inte ens känner... 

RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg