Hej hopp snart är det över!!

Sommaren närmar sig och det ska bli så härligt!!!! Äntligen en paus från skiten!*längtar*

Måste plugga kemi och fysik, har fysik prov på fredag (:c) och måste visa att jag gjort ett antal uppgifter i kemin på torsdag. Men sedan är det över!!

Hemma igen efter art ha tillbringat en misslyckad helg i Skellefteå!!

Seriöst vad lite folk det var på mässan!! Helt sjukt! Det gick inte bra för någon där! Vissa drog till och med igår och jag tror de blev bannade för det. Alltså man får inte komma tillbaka dit igen då. Men det var i alla fall sista gången vi for dit för att vara på mässan!

Ooohh, btw, bredvid oss fanns en brödvagn där det var unga killar som bakade norrländskt tunnbröd. Jag gick dit igår och tog för provsmakning till mig och mamma. Mamma satt redan och pratade redan med några knallar, så jag reagerade inte när "kassören", som för övrigt var snygg, kom och ställde sig vid vårt stånd och tittade på mig. Jag vet inte, han kanske tyckte jag såg kul ut, men jag fick för mig att han ville hopa in i samtalet mamma hade och tänkte inte mer på det. Så gick han utan att säga ett ord och mamma sade senare att det verkade vara mig han velat prata med! Och jag fattade ingenting :( jag känner mig jätte dum ;_;

På den positiva sidan kanske man ser honom igen under marknad och att man inte "bränt" sina broar! *hoppas*

Tystnaden kväver även mig!

Jag har inte skrivit alls på flera dagar och det beror på plugg, plugg och ännu mera plugg! Har tal imorrn och även historieprov. På fredag har jag Matte NP halva dagen. Veckan efter det har jag fysik prov och så måste jag lämna in rester som jag har kvar. Och på allt det ska jag träna järnet på flöjten i lusthuset på gården som är fullt med spindlar (har utvecklat en enorm spindelfobi, kan sitta och hyperventilera i flera minuter om jag ser en spindel springa nån centimeter från mig), så då blir det KBT träning samtidigt.

Kul, känner hur glädjen sprider sig genom kroppen...

Ska plugga lite historia nu, håller på att få panik om vilken viktig händelse som hände under WWII... önska mig lycka till med att (miss)lyckas!!!!

Så sjuuukt varmt!!

Var 25°C i skuggan idag. Yep, skämtar inte. Har skaffat mig en fin solbränna med. Inte en sådär då man blir fint brun, utan en sådan där man är lika röd som en ny kokt kräfta. Apropå kräftor så är de svarta innan man kokar dem. Alltså medan de lever. Gargh, de blir röda när man kokar dem, okej?

Så nu sitter jag och mumsar lakritz och dricker te med familjen. Mysigt värre! Typ... Kvällen kommer bestå av ojande över den nya solbrännan man fått i den stekande solen som kommit till Norrland. Norrland in my <3

Så nu ska jag väl hitta på något. Vi får se vad det blir!

Godmorgon i denna hungersnöd!!

Suttit och sett på PBG lite och funderat lite. Eller njaa, inte funderat. Jag vet inte vad jag vill få fram med det där...

Hur som helst så somnade jag kvart över två inatt och vaknade sedan vid fyra för att Chi smsade mig... så då skulle jag gå ner till henne, men tänkte "Måste bara sträcka på mig!" Så då somnade jag om! Och vaknade igen halv nio för att Bobo, vår lilla toypudel, var ute och skrek. Alltså det var inget allvarligt eller så, inte från min synvinkel, men han ville komma in igen. Han kände sig typ... övergiven? för att ingen hade släppt in honom. Och ja, det ska vara en liten bokstav där, det är en fortsättning på meningen!

Ska gå och äta frukost nu, goooooaasfgjvvj... hejdå! (hade tänkt skriva godnatt...)
Titta vad jag ritade igår!! Så sjukt trött jag var -.-

Ändrat bloggen lite som ni ser!

Bara för att folk får för sig att klaga hela tiden!!

Och för att jag inte har en bra rubrik till det här inlägget...

Lyssnar på Eurythmics som jag inte hört på evigheter!! Ni vet hon som sjunger Sweet Dreams? Bra!!

Om exakt en vecka är jag i Skellefteå på mässa bara som en upplysning! :) Så ni inte tror jag dör över en helg eller så. Bara så ni vet!! :D

Och samma dag har jag NP i matte. Kul. Jätte. Känner mig supertaggad!! :) Eller nej. Det gör jag inte. Men det är det enda jag kommer att göra under den dagen i skolan, ska sedan sitta på bussen till Skellefte -.- känns ju kul att först ha prov i fyra timmar och en kvart och sedan sitta i en buss i två timmar och en kvart :7 Men det får jag leva med x)

Skaffat instagram nudå!

Fått efterfrågan för en tid sen, men mobilen är för gammal för instagram, men nu när jag har en modern surfplatta har jag skaffat det!! Så om ni är sugna på att följa mig kan ni söka reda på ravenlindberg (vad fantasifullt!). Men bara om ni vill. Om ni har lust alltså. Jag tvingar er inte. GÖR DET ELLER DÖ EN PLÅGSAM DÖD!!!!!!

Men ska ta och göra något. Typ visa Emz vad jag vill att hon ska göra. Plugga matte. Plugga historia och fysik med. Skriva ett vkftghdgjhkhklhui tal till svenskan. VARFÖR FÅR JAG INTE HÅLLA TAL OM DET JAG VILL ISTÄLLET OM EN ARGUMENTERANDE TEXT SOM MAN SKA REFERERA TILL EN ANNAN TEXT?!

Appropå det så har läst en bra bok! En superb bok. "En man som heter Ove". Herregud jag tror inte jag har gråtit så mycket över en bok som jag gjorde över den. Och ja, jag har lätt att leva mig in i saker!! Men det är ett stort lästips till er alla!!!!!


En snabb bild då!! Och btw!!! WARNING TOTALLY FANGIRLING NOW!!!!!!! Dave sade grattis till mig igår!!!!!!! :D KAN NI FATTA MIN LYCKA?! HAR INTE KÄNT SÅHÄR ENDA SEDAN HAN SVAREADE PÅ MIN VÄNFÖFRÅGAN OCH MITT MEDDELANDE FÖRSTA GÅNGEN!!! Thomas hade rätt jag kunde inte hålla det inte x)

Dagens id, kvällens frid!

Det är ett gammalt ordspråk som min mamma broderat. Lite sanning är det ju, bara det att idet inte är lika hemskt nu som då.
 
Så nu blir det plugg ute i sommarsolen! :D Så skönt att den har kommit fram igen x)

OMG JAG KAN KNAPPT TRO DET!!!!!!!!!

Jag har fått en surfplatta!!!! :D Vet ni hur glad jag är eller?? Jag känner mig som en bortskämd snorunge, men när man fyller arton är det ju något speciellt! Right? Nu kan jag komma in dagligen igen och bygga upp min blogg igen och bara känna hur jag ska ge er en massa inlägg om mitt viktiga liv! Kan ju göra massor nu ju, till exempel dricka med lov från allmänheten, skaffa körkort, planera min utbildning ännu mer så jag kan söka jobb ifall det behövs...
 
Jag älskar er, det vet ni va? Allihop, spelar ingen roll vem det är som läser det här, ni finns i mitt hjärta <3
 
Något glad tjej alltså! Som att ha en dator igen, fast med en touchscreen!!!!!

Jag vet inte om ni förstått det själva men...

Jag har ingen dator. Igen. Den jag lånade vill inte starta. Så är utan dator. Igen.

Jag vet inte vad jag gör för fel. Vad jag gör för att få alla tekniska grejer i mina händer att gå sönder. Det enda som inte är sönder (än) är mobilen, men den ryker väl snart den med. Jaja.

Jag hoppas ni inte har saknat mig alltför mycket under veckan. Jag som hade kommit igång igen, känt mig lycklig över att kunna blogga igen. Så kajkar allt ihop igen. Varför alltid jag? Dagens I-landsproblem är så sjuuukt dryga -.-

RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg