Allting fortsätter som tidigare -.-

Behöver jag ens nämna att jag inte har min dator? Fortfarande? För att folk gillar att göra mig less, förbannad, arg och bara allmänt sur?

Jag vill bara sätta mig ner och gråta. Bara låta tårarna rinna nedför mina kinder. Fem veckor utan dator. Fem veckors skolarbete att komma ikapp med. Fu. Nej, det ordet räcker inte. Jag behöver något starkare ord. Ett ord som skulle göra Djävulen stolt. Satanistiska helvetes skitpiss sapada!!!!!!

Jag orkar inte mer. Snart går jag till rektorn. Vad gör jag ens på skolan om jag inte kan göra något? Fysik, matte och kemi är det enda jag kan göra något ordentligt på. Annars sitter jag bara där. Och tråkar. Imorrn på hålet går jag till rektorn. Önska mig lycka till...

Nedstämd

Har mått psykiskt dåligt hela dagen. Jag har bara velat gråta! Jag låste till och med in mig på toan och lät tårarna rinna nedför mina kinder. Känslan att vara dum, korkad och värdelös har varit som en tung sten i bröstet. Jag kan inte ens le ett falskt leende, jag kan inte ens tänka något glatt. Hela jag är förstörd!

Anledningen?

...

Jag glömde syrrans mössa på bussen...

Välsignade dator!!

Lånar Syrrans dator och jag känner hur mycket jag saknar min. Snyft!
 
Nejmen, den kommer väl snart. Hoppas jag. Om jag har riktigt med otur så kommer jag väl inte få den förräns efter påsk -.-
 
Jag har liksom inget att skriva idag hör och häpna. Mer än att jag saknar Pewdie. Och Cry. Och Dave. Och med fler. Suck. Det känns kul att jag inte kan logga in på hennes Skype med min användare, för att om jag gör det har jag bara en kontakt. Wot? Jag har ju som sju styken där, så varför försvinner sex av dem? Det är inte logiskt någonstans!
 
Och nu fungerar det!! Helt skumt ju! Fast Li är inte inne. Trots att hon ska vara det. Sämst, har ju inte pratat ordentligt med henne på över fyra veckor :(

Less som satan!

Skulle skriva fan, men tyckte det var bättre om allt började på s!

Skrev en smickrande kommentar till Dave på fb idag!! Just innan vi skulle handla. Lalala, han blev glad av det iaf!! :D Sweeeeeet!! Vill ha min dator. Så jag kan få min Skype. Hihi! ^^

Blev glad av det lilla! Tänk vad lite det behövs för att göra mig glad x) och det behövs ännu mindre för att göra mig förbannad... hmh!

Ett judehat har börjat bli våldsamt i Malmö. Bara på grund av det som händer i Mellanöstern, vadnusomhänderdär. Hörde det på radion nyss. Snart blir det väl en ny förintelse, fast i Sverige. Skulle inte förvåna mig alls!

.

Imorgon ska jag på date med tandläkaren. Joke, ska bara dit på en koll. Om jag har tur är det den första tandläkaren jag hade. Tur, för han är sjukt snygg! *typiskt tjejbeteende*

Abstinens som vanligt då!

Inleder den tredje veckan utan dator med en svag ilska i maggropen. Kul. Jag älskar när två sidor är lika envisa som en flock åsnor ute på grönbete. Man får verkligen något ut från det. Jättekul.

Sur, grinig, irriterad, får jag inte slå någon hårt-humör, hatar hela världen just nu-min. Om karma finns, så måste jag ha gjort något förjävligt för att förtjäna detta.

Och inte nog med det, eftersom jag egentligen bär glasögon så tänkte jag ha på mig mina idag. På skolan. Jag förbereder mig inför massor av frågor om jag har glasögon. Dock kanske jag inte får några sådana frågor alls!

Nej, men smått grinig i alla fall. Hej då!

Ojoj!!

Jag har märkt att under mitt år som bloggerska har jag inte fått en enda hatkommentar. Inte ens på YT. Isn't that pretty amazing? Kanske bara det att det inte är tillräckligt många som besökt min blogg. Eller så skriver jag inte tillräckligt provocerande för att folk ska bli hatiska mot mig.

...

Något man ska börja med? Jag menar, hatkommentarer är sjukt kul att läsa på YT. Vet dock inte om det är så kul att få...

Värst vad alla mår illa nu då...?

Ja, jag är vaken nu trots att jag håller på och hämtar mig från magsjukan!

Folk följer min trend och blir sjuka, hihi!! ^^ fast jag är nästan frisk nu ändå så ja! Bara lite hungrig. Eller nej, vrålhungrig!! Åt ju bara en macka igår! To scared to eat something else....

Annars är väl läget lugnt, vaknade fyra och försökte somna om i över en timme, men gav tillslut upp och kollade på ett klipp med PBG (som för övrigt hade asdålig kvalla) lyssnade på lite musik och till sist läste lite blogginlägg så det inte ska vara så jobbigt sen när jag får igen min dator.

Men nu går jag nog ner och äter något, för håller på att svälta ihjäl just nu!! Det värsta jag vet med magsjuka är hungern som kommer efteråt. Den är olidlig!!! Isch!

Bättre idag än igår i alla fall!!

Känner mig bättre idag, bara om alla katter ville sluta gå på min mage -.- dock har jag svinigt ont i ryggen på grund av att jag legat ned så mycket. Jag sov ju bort större delen av dagen igår utom när jag skulle upp och spy :6

Jag hade en skitkonstig känsla i natt som kändes sjukt verklig! Troligen var det en illusion på grund av sjukan, men i alla fall. Det lät som om någon sade "ge mig lite plats också gumman" och kändes det som om någon lade sig ner där och kramade mig! Det kändes sjukt verklig, men när jag öppnade ögonen så var det ingen där. Men beröringen, rösten, allt var så sjukt verkligt! Jag blev nästan rädd.

Nu blev jag helt orklös och var på väg att bara stirra på mobilen. Men jag hindrade mig!! Nu ska jag försöka lyssna på en låt på YT, så vi hörs sen!! Och jag saknar min dator :(

Hej och grattis till mig"!!

Har fortfarande ingen dator, så skriver på mobilen nu. Idag var det exakt ett år sedan jag skapade min blogg! :D mycket har hänt under årets gång, jag har haft deppresioner, "dipps", blivit ihop och gjort slut med två killar, designat bloggen själv för första gången,bråkat med klasskamrater via mail, hittat Dave, PBG, Pewdie och Cry på YT. Ett händelserikt år i alla fall!! :) Tack för alla som följt mig genom detta, jag tycker om att se att åtminstone en kikar in här nu och då, även om jag inte skrivit på en vecka!! Det uppskattas verkligen, tack! :)

Och på allt detta så har jag fått magsjuka... för första gången på hundra år känns det som! Jag tror att det var Core som smittade mig, för vi misstänkte att hon var magsjuk, men eftersom hon inte gjorde något på hela dan igår trodde vi att det var lugnt. Så vaknar jag upp med världens illamående klockan kvart i sex i morse. Känner mig glad över att inte kunna äta något -.- kan ju inte ens dricka vatten! :( något tips på vad man kan äta utan att det kommer upp igen?! Isch, kommer nog inte kunna äta de närmsta tre-fyra dagarna. Svältperiod känns superb!!

RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg