Slutat med YouTube :c

Insåg att jag var tvungena tt välja, för det fungerar just nu inte med både YT och skola. Och en så enormt stor del av mig ville välja YT, men jag slog näven i bordet och tyckte att jag i alla fall skulle hålla mig borta från allt vad YT heter innan jullovet. Efter det kan frågan tas upp igen. 
 
Men jag insåg helt enkelt att förhållandet hade gått för långt då jag till och med grät för att jag inte ville förlora alla videos jag kan titta på. Alla gamers. Alla vloggare. Alla personer som finns där ute som jag faktsikt bryr mig om. Som jag älskar och avgudar för att de finns och hjälpt mig. 
 
Det kommer bli tre långa veckor känenr jag. Men jag ska försöka. Nej, jag ska lyckas!!!!!!

Kommentarer
Postat av: tarashima

Eller försöka skära ner på det rejält, allt som Pewds gör är ju inte lika intressant, Cry är inte rolig jämt och Minx har sina sämre dagar. Det betyder inte att de är dåliga dock, man behöver kanske bara inte titta på allt.

Svar: Men jag prenumererar på 45 stycken youtubers, vilket kanske fyrtio fortfarande gör videos och tjugofem lägger upp minst en video varje vecka, fem tre-fyra stycken varje dag och tio en varannan dag. Det blir mycket videos och lite tid, även om jag inte ser på allt de gör :7
Raven Lindberg

2013-12-03 @ 21:47:45
URL: http://tarashima.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg