Crylive och lite funderingar

Vaknade för en timme sedan för att se på Crylive och funderar på om det känns värt att vakna så tidigt på en söndag för att se på några snubbar som spelar spel. Men varje gång alarmet går så vaknar jag till, stirrar upp i taket och funderar på om jag orkar se på livestreamen eller om jag ska somna om. Ibland vänder jag mig bara om och fortsätter sova, men annars så kliver jag upp, tar min dator och går ner till vardagsrummet där internet är som bäst, eftersom jag inte har internet på mitt rum. Än så länge. Vi får väl se hur det blir när Papi har dragit om internet.
 
Och för er som inte visste det så började Cry prata om sin... jagvetintevilketordjagvillhapåminbloggsåjaglåtererfantasiflödaomvaddetkanvara
 
Yep.
 
Den var tydligen väldegt stor just nu
 
Kul
 
Det ville vi veta Cry. 
 
Verkligen

♡God Jul!♥

Kan ni ens sd de där hjärtanen? Säger man ens hjärtanen? Vad säger man egentligen?!

Inledde julafton med Creature Feature, detta kommer bli den bästa julafton ever! Får man hoppas i alla fall.

Springer iväg för att se på YT innan alla vaknar så jag hinner förminska högen i alla fall. Jag insåg att jag har saknat dessa underbara människor så sjukligt mycket...

Fysiken avklarad för sista gången (förhoppningsvis)

Jag tror att jag aldrig kommer att hata ett ämne på det sättet. Att jag aldrig kommer vara så värdelös på ett sådant ämne. Att jag aldrig kommer vilja bryta ihop på ett prov till ett ämne. Jag kommer vara så glad när allt är över.
 
Visserligen har jag gjort klart provet, men jag vet ju inte om jag passerar E-gränsen som ligger på 13 poäng, samt 2 poäng från B-delen. Jag hoppas på det, men jag slösade bort en massa tid på E-frågorna, till exempel en uppgift höll jag på med i en timme (!) och kanske lite mer än så. Jag höll på att få ångestattacker tre gånger och höll på att bryta ihop minst trippelt så många gånger. Arton och ett halvt år, men får panik, ångest och bryter ihop om någon ber mig räkna ut varför en klarinett kan fungera som ett slutet rör (den frågan var förresten en A-fråga!)
 
Hur som haver. Jag är klar. Jag skiter i det här. I don't need physics. I'm done, totally done. 
 
 
Och lyssna på den här låten. Spelat den tio gånger redan. Den gör mig glad :)

Creature Feature

Jag måste tyvärr erkänna en sak för er. Jag har blivit beroende. Igen. Det är så sjukt vad jag kan bli beroende. Creature Feature är ett amerikanskt band (som man faktiskt märker ganska lätt, med tanke på hur de uttalar vissa ord på ett speciellt sätt) som har funnits i mina öron, mitt huvud och mina känslor ett bra tag nu, det är bara det att jag har undrat om det kommer bli som med Pendulum. Jag älskar låtarna, lyssnar på dem tills jag spyr och ännu mer än så och sedan rör jag inte låtarna mer. Men detta är annorlunda, då jag inte bhöver YT för att lyssna på dessa underbart gothiska låtar, då jag lånar syrrans spotify (Pendulums album finns inte där, utan bara enstaka låtar, vilket är lite tråkigt)
 
Men åter. Jag lyssnar så mycket på Creature Feature att jag vet att ett album är ca 41 minuter långt och det andra ca 33. Så när jag sitter någonstans, tittar på klockan, ser att det är ca 40 minuter/en halvtimme så sätter jag på rätt album och lyssnar på det i väntan på bättre tider.
 
I andra fall kan jag ha svårigheter att somna och då brukar jag sätta på Creature Feature. Det är inte direkt lugna låtar, utan de bara tillfredsställer min hjärna tillräckligt mycket för att jag ska kunna somna och sova resten av natten. Vilket visar hur mycket Crazy jag egentligen är.
 
Jag skulle gärna vilja visa er några låtar här, men då måste jag gå till YT. Och jag är så otrloigt rädd att jag ska fastna där, så nej, vi skippar det. Ni kan själva söka bara för att liksom. Och de finns på Spotify. 
 
Jag vet inte vad det är, men helt ärligt så älskar jag detta band hur mycket som helst. Jag sitter och mimar till sångerna, sjunger när jag kan, tänker ut blodiga historier som involverar galna vetenskapsmän och helt vanliga Svenssons som blir galna för att en tok spelar korten rätt. Jag gör liksom allt och lite till. Detta är ett band som jag aldrig skulle vilja överge, men aldrig skulle vilja lyssna på i alla evighet. 

Fyra timmars hål nu då?

Asså skit
 
Jag hatar hål
 
Speciellt när man har prov om några dagar, men har böckerna hemma
 
Och när YT är förbjudet område några dagar till
 
Jag vill fuska, jag vill sätta mig framför YT och skratta nu, jag vill ha roligt och se på när folk spelar, precis som förut. Men om jag öppnar upp YT nu, så har jag förlorat kampen mot mig själv, mot mitt sinne som säger att jag ska gå dit. Jag är dålig på att stå emot mig själv, speciellt när det handlar om YT och gamers, något som jag verkligen gillar. Jag är äckligt svag. Men fyra timmar försvinner inte bara sådär.
 
*suck*
 
Vad att göra nu då?

My life is like a hole...

... the more you dig, the more dirt comes up.
 
Bara för att bli lite extra djup i det hela.
 
Två veckor kvar innan jag får öppna upp YT igen, wohoooo!! Det kommer bli den allra bästa julklappen till mig skjälv, även om den kommer vara en dag för tidig!
 
Jag har inte rört YT på en vecka nu, jag har gått in två gånger på mailen där, men aldrig sett klipp. Jag har sett delade klipp på Tumblr och Facebook, men ingenting annat. Inte ens klippen som delas på Twitter. Jag har missat så mycket på bara en vecka. Och det är två veckor kvar. Ick!
 
Annars rullar livet på som det ska, även om jag sitter på en motorväg ibland (utan kraschar tack och lov). Jag vet liksom inte vad jag tycker ibland. Det verkar som om jag tycker en sak, men sedan när jag tänker ändrar jag min åsikt och sedan en gång till när jag tänker igen. Jag tänker för mycket, men utan tänkandet skulle jag inte ha slutat med YT och satsat mer på skolan.
 
Och appropå att satsa på skolan så måste jag plugga nu på denna idiotiskt långa håltimmen!

Hur det känns so far.

Alltså, jag vet inte om det räknas som fusk, men folk lägger ut YT-videos på Tumblr och ibland så måste jag se på YT-videos till skolan, men... Jag har liksom inte fastnat där igen. Jag har bara varit inne på YT idag då jag skulle se på en video till engelskan, men annars så har jag itne ens gått in på mailen (inte för att jag får någon mail där utan att få förvarning på gmail). Så än så länge går det bra! Men det är tungt, så sjukligt tungt att låta bli.
 
Men i alla fall så har jag mer tid för plugg. Nästan olagligt mycket tid, jag blir ju tokig. Från att inte ha någon tid alls, till att ha fem-sex (i vissa fall åtta!) timmars pluggtid så är det ett enromt skutt. Så sjukligt stort att jag nästan funderar på om jag verkligen behöver så mycket tid för plugg och sneglar på datorn. Mitt svar är självklart, JA!
 
Och jag är hungirg som få. Jag hoppas på god lunch idag. För jag är svinigt hungrig. Nästan äckligt hungrig. Den där hungern som kmemr ibland, så man är så hungrig att man får magknip och man inte är hungrig längre, för att kroppen kopplar ifrån i försvar, så du kan tänka på annat? Nästan så hungrig är jag. 
 
Ge mig maaaat!!!!!!!!!

Slutat med YouTube :c

Insåg att jag var tvungena tt välja, för det fungerar just nu inte med både YT och skola. Och en så enormt stor del av mig ville välja YT, men jag slog näven i bordet och tyckte att jag i alla fall skulle hålla mig borta från allt vad YT heter innan jullovet. Efter det kan frågan tas upp igen. 
 
Men jag insåg helt enkelt att förhållandet hade gått för långt då jag till och med grät för att jag inte ville förlora alla videos jag kan titta på. Alla gamers. Alla vloggare. Alla personer som finns där ute som jag faktsikt bryr mig om. Som jag älskar och avgudar för att de finns och hjälpt mig. 
 
Det kommer bli tre långa veckor känenr jag. Men jag ska försöka. Nej, jag ska lyckas!!!!!!

RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg