Helg!!!!

Finally!! Jag har längtat så efter denna helg! Vet inte varför, bara det att man är ledig på helgen x)

Spökjakt som slutade med veterinären

VI åkte till ett spökhus igår, jag, mamma, Mi och så en jobbarkomppis till Mamma. Jobbarkompisen, vi kallar henne för J (kort och enkelt!), hade avrit där sjutton år tidigare och så hade det hänt en massa skumma grejer, oförklariga ljud och smällar. Hela huset hade varit som om någon bodde där, men det var helt övergivet(!). Möbler, rutor, porslin, allt var liksom kvar. Så man ahde ju sina förväntningar när man kom dit (vilket tog en timme extra eftersom vi körde fel -.-). Besvikelsen var stor, det såg precis ut som om det var ett övergiet hus där ungdomar varit och härgat!
 
Dock när mamma sprang in i ett buskage för att kissa (eller ja, hon sprang ju inte på grund av sitt dåliga knä, men ni fattar!) följde lilla Bobo (toypudeln) med. OCH SÅKLART!!!! Så skulle han kliva rätt ner i ett jordgetingbo. Han fick tre stick och mamma ett, men eftersom vi bara såg en på honom trodde vi att det skulle vara lugnt. Men under bilfärden hem så blev han jättedålig, låg och hade frossa och vid ett tillfälle kräktes han. Så vi släppte snabbt av J (som hade jättedåligt samvete över incidenten) och sedan var det gärnet mot veterinären. Sedan sprang Mi in (faktiskt så sprang hon in) med Bobo och sedan satt jag och mamma kvar i bilen. Undersökning och behandling var klar efter en timme och kostade endast 809 kronor. Det kunde ha gått betydligt värre för lilla Puddle, men han fick bara en allergisk chock som tur var.
 
Nu springer jag vidare, vi höres!!!

Börjar snart, men skriver lite snabbt!!

Om nio minuter, hjälp!!!

Men det är nog lugnt.

Hoppas jag i alla fall...

Jag vill inte komma försent.

Så jag kanske ska gå då.

Men jag vill inte vänta i onödan.

Men jag måste på toa med.

Fuuuuu*k

Men whatever fuck this shit -.-

Springer nu, HEJ!!!!

Vad jag blir förvirrad....

Jag menar, läs denna artikel. Och sedan kommentarerna. Alltså SATAN vad fort det kan spåra bland kommentarerna på en artikel. JAG STÅR FORTFARANDE FAST VID MIN KOMMENTAR SOM NI TROLIGEN KOMMER ATT SE!!!!!

Jag ska bli bättre jag lovar!!

Nu när jag har dator och allt, så ska jag itne bara dissa bloggen! Nej! Det går inte!!

Men snart ska jag springa vidare till min mentor och prata om mitt schema som itne är klart ännu. Alltså GUUUUD vad jag hatar att vara ny! >.<

BTW!

NU HAR JAG EN DATOR IGEN!!!!!! #LYCKLIGTJEJ

Asså satan!!!

Skrev ett långt och fint inlägg angående min första skoldag, men Blogg.se stängde ned sig själv och SÅKLART sprades det inte!! För att jag är inne med mobilen och det är SKIIIIIIT!!!!!!!!

Tillbringat helgen ensam!

I syrrans lägenhet! Medan de var nere i Göteborg och kollade på en konsert så tog jag hand om deras katteer och lägenheten. Gick ju faktiskt rätt bra! UTom igår när jag skulle somna då.
 
Jag vet inte vad det var.Jag kunde liksom inte bara somna utan låg vaken hur länge som helst. Jag drack en kopp kamomillte, det hjälpte inte. Jag försökte se på Supernatural tills jag blev trött, det hjälpte definitivt inte. Det hela slutade med att jag satt framför Muris dator hela natten tills jag såg att klockan var kvart över fem och tänkte, "men du! Cry spelar ju live just nu!!" Så sprang (klickade) mig dit och såg tills jag faktiskt blev så utmattad att jag höll på att somna i stolen framför datorn. Så då gick jag och lade mig och vaknaade inte förrän kvart över tio då mamma ringde och frågade om jag var redo att fara hem, vilket jag inte var. Så jag kommer hem imorgon istället.
 
Men det är liksom inte första gången det här händer, att jag inte kan sova. Det hände innan nian, då jag faktiskt gick och lade mig typ elva, men vaknade tre och kunde inte somna om förrän jag blev stentrött där vid sju, men det var skolstart den dagen, så jag kunde inte somna om. Dock åkte jag hem till San och höll på att somna där istället medan hon gjorde sig iordning, vilket medförde att hon först skulle busa lite och sminka mig och sedan när jag vaknade till så lyckades hon övertala mig till det. Mm, den dagen gick jag med smink till skolan. Usch!!
 
Andra gången kommer jag inte ihåg sådär jättemycket, men det hände fakitsk i ettan på gymnasiet komer jag ihåg. Jag kunde inte somna och jag somnade av utmattning och vaknade nån timme efteråt och skulle spendera ca fyra timmar i skolan. Jag är sååå himla glad över att jag inte har börjat skolan än!
 
Annars har man lanat the Sims 2 (har krossat så många hjärtan med min tonåring! >:D ) och Kirby Epic Yarn, som för övrigt är ett väldigt konstigt spel som jag inte kunde spela utan att tänka WTF minst trettio gånger per bana. Och bara sådär i förbifarten så tycker jag att Kirby är en förjävligt stor jerk! Just for the record :)

OMG!!!

Wtf?! Det är dey enda jag kan säga. W.T.F
Sista dagen på Nolia nu då!!!

Taggad och vill bara komma hem! Trots att mässan öppnade tio med i alla fall.

Mammas födelsedag ändå, så grattis gammelmormor för att du är gammal!

Hihi!Folket igår!Folket idag!

(Visserligen inte vid samma tidpunkt, men shush!!!!!!)

Min tråkiga timme at Nolia!15:4016:00 (redigerad och klar)16:01 (via snapchat)16:10 (redigerad och klar)16:14 (redigerad och klar)16:1516:1816:19

16:20

SATAN VAD TRÅKIGT JAG HAR!!!!!!!!!!

Aug. 08, 2013

Jag vet inte. Jag måste erkänna det, jag vet inte. Jag har ingen aning! Jag vet inte alls!!!!

...

VAD FAN SKA DETTA INLÄGG HETA?!

Jag vet inte ens vad jag ska skriva om. Det är ett ev dessa inlägg där du bara undrar om vad du ska skriva om och sedan skriver ner allt du tänker på.

Skolan börjar snart. Shit!!

Snart dags för lunch och jag vet inte vad jag ska äta. Fan!!

Kaffet vi har i maskinen smakar skit. H-vete!!

Jag vet fortfarande inte vad detta inlägg ska heta. Fu!!

Det får bli "Rage med wn smula nervositet och hunger" Typ....

Instagram is the shit!!

OMG!!!!! OMFG!!!! JAG KAN KNAPOT TRO DET!!!! OMFGOJ!!! (oh my fucking god of jesus)

JAG DÖR AV FANGIRLIGHET!!! ÄRLIGT!!!!!TITTA!!!!! TITTAAAAAA!!!!!!!!!! OMFGOJAEEITIDRN*!!!!!!!!!!!!!!!!

*oh my fucking god of jesus and everybody else I think I'm dying right now

Skaffat snapchat!

Så alla randoms som läser det här kan lägga till ewee95 :) om folket har snapchat då. Annars går det inte!

Har också en ny mobil!! Samsung Galaxy S4 mini. Med ett rosa vackert skal!! Så underbart.

Nu blev det ett kort konstigt inlägg, men jobbar just nu på Nolia, så har inte riktigt tid med mera. Hah. Med mera! Mm!! :D? Happ :(

RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg