Jag har hittat tillbaka till mitt hjärta! <3

Jag har blivit så kär igen! Det är helt galet! Jag har inte varit så här sen jag såg dem för första gången då jag kanske avr sju/åtta år! Jag pratar såklart om Gorillaz! Om jag kunde skulle jag gifta mig med allihop, grymma allihop! Första gången jag hörde dem var när jag såg på TV som ltien och såg en av deras mystiska musikvideos. Varför den är mystisk? Tjaa, om jag bara skulle använda ord så har de en speciell stil att göra musikvideos på som man inte ser nu för tiden. Ni kan ju kolla upp dem, jag orkar inte såringa till YT för att leta upp en bra video åt er. Just nu är jag inte så serviceminded. Anledningen till att jag ens skriver detta inlägg är för att jag ska göra något medan jag lyssnar på nägra få låtar som jag måste lyssna på innan jag somnar. Men nu är jag på sista låten så då ska jag avrunda lite!
 
På måndag gäller det! Då blir det total förändring! Då blir det skolbyte! Från den ena skolan till den andra! Jag är så sjukt nervös! Tänk om det inte blir någon förändring? Tänk om det bara blir värre? Skolan är ju trots allt känd för sin klädkod. Tänk om jag blir lika ensam som förr och så sitter jag där och stirrar in i vägg på grund av besvikelsen över att det inte blir annorlunda? Tänk om jag oroar mig för mycket och stöter bort folk som jag gjorde på gamla skolan? Tänk om jag helt enkelt bara tappar all ork så blir jag en sådan där skolkare som sitter på stan och inte gör något alls? Tänk om jag blir tagen som en plugghäst? Tänk om jag blir tagen som en slarver?
 
Just nu... Vill jag bara sluta tänka och följa med strömmen.

Everything is not what it seems

Nope, håller med totalt!
 
Jag vet inte ens varför jag skriver titeln först och inlägget sen om jag inte vet vad jag ska skriva. Det kanske bara blir en massa trams och så passar inte inlägget alls till det jag har skrivit? Eller om jag känner mig så bestört över att jag har så mycket inspiration att skriva att jag inte vet vad jag ska skriva vilket gör att jag inte kan ge en rubrik till inlägget, så då sitter jag där utan inlägg och så blir det bara pannkaka av alltihop!
 
Nej, det går inte för sig! Tror jag...
 
Jag måste göra lite skolarbete nu eftersom jag ligger efter som #!"¤%¤¤/" (en svordom som inte finns ord till att stava) så. Jag springer nu och pluggar vidare. Yep. Det ska jag göra. Inget på YT hindrar mig ändå. Inget annat heller för den delen. *suck*

Sov, sov, sköna lilla vän, jag tycker om dig så!

Tänk vilken underbar rubrik det kan bli av en liten triddelutt man kan få i huvudet utan anledning!
 
Jag vet inte om ni märkt det, men just nu i denna stund så känner jag mig normal! Den Raven jag brukar vara. Den som skriver för att hon älskar det och skiter fullständigt om det bara blir ordbajs av alltihop! Den som älskar att se hur bloggen är hennes personliga blogg som hon älskar mer än allt annat! Jag har blivit jag igen och det känns underbart!!
 
Jag har inte haft den här känslan inom mig på flera veckor. Ända sedan vecka fyra faktiskt. Det är nu... Få se nu, måste tvinga igång mattehjärncellerna denna sena timma. Hmm, vecka arton nu. Fjorton veckor. Jävlar anamma. På fjorton veckor har inte jag avrit jag utan varit som en död fisk med utploppade ögo som ligger och snurrare på varsin sked. 
 
...
 
What. The. Fuck. Jag är tokig. Jag är bara för tokig. Och jag kom nyss på en miss jag gjorde som jag brukar göra. Det känns ju värt. Kul. Verkligen.
 
Jag tror förresten att min dator kan komma att bli klar snart. Äntligen. Kanske om fem veckor till. Minst, Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! Vem kom ens på den där ordfrasen? Jag verkar vänta hela tiden, men får då aldrig något gott! Asch, nu drar det i rummet också, vilket betyder att jag måste stänga fönstrena helt. Kanske därför jag har blivit förkyld? Neeeejdå, det tror jag int!
 
Nu lämnar vi min fina norrländska och så sticker vi med ett bi som säger "bzz bzz" och brummar iväg på motorvägen som en pil och hoppas på ett litet trafiktroll som egentligen är en rund liten boll som studsar i skogen! Och vadå logik, vad är det?!

Hmh, märkte just en sak!

Att jag är förkyld. Inte den roligaste nyheten, jag vet, men ja. Det avr liksom det största jag hade att säga idag. Utom att jag blev fruktasnvärt hungrig nyss. Och att vädret här i min lilla stad (haha det låter som om jag äger staden!) kan ändra sig hur som helst utan att man märker övergången! Gick ut på en kortkort promenad med Ylva och det var medelvarmt väder, typiskt våren, då det helt plötsligt började storblåsa på väg tillbaka. Så Ylva tappade andan, ni vet vid det tillfälle då det blåser så mycket att det blir för mycket och man inte kan andas alls utan måste kipa efter luft? (heter det kipa? Eller heter det kippa? Skipa? Ni vet i det sammanhanget då man säger att man ... efter luft? Jag gjorde tre punkter för att inte stava fel igen. Om jag nu stavade fel *springer till Google* Enligt Google så är det "skipar". Men hur uttalas det? Gaaargh, nu blev denna parentes alldeles för lång!)
 
Okej, så långe blev det inte, trodde den blev längre! Och appropå enligt Google så är det jordens dag idag. Vilket betyder vadå? Ingen aning, let's check it out! *springer till Google igen* Jaaaaahhaaaaaaaaaaa!!!! Citat: "Jordens dag (engelska: Earth day) är en temadag initierad av den amerikanske senatorn Gaylord" (hahaha, Gaylord!) "Nelson för att uppmärksamma världens miljöproblem. Dagen har sedan starten 1970 firats 22 april varje år." Intressant. Trodde det var mer spännande som typ, "För 41390573298057428084391 miljoner år sedan föddes jorden precis på denna sag som vi nu kallar 22 paril". Typ.
 
Och btw, check this out!
 
Mohahahhahahahhhahhaha, jag är så GRYM!!!!!! Och daotrn piper om jag håller in SHIFT-tangenten av någon anledning! 
 
Men seriöst, nu ska jag vara snäll. Denna gång är jag ärlig. Lovar. Kilcka här!
 
Pfffffff, HAHAHAHAHAHAHHA, erkänn att det var awesome?! Nästan lika awesome som det här!
 
Det avr faktiskt det här jag ville visa er från början. Mjehehehehehe!

Nu går jag och lägger mig!

Är så sjuuukt trött att jag håller på att storkna. Och jag håller på att bli sjuk också. Jag är hungrig med. Vrålhungrig. Natthungrig. Men jag orkar inte äta något, jag är för trött.
 
Men nästa vecka... Då kommer jag inte vakna för tidigt. Och kommer inte endast sova fyra timmar. Utan nu. Då. Kommer jag sova minst fem-sex timmar. Typ det normala för mig. Dåså. Nu har jag lovat mig själv det. Nice. Jamen dåså. Godnatt!

Jag är så sjukt förbannad på mig själv!

Ska jag säga en sak? Spelar ingen roll vad du än säger jag kommer säga det i alla fall vare sig du vill det eller inte! Eller ja, det är två saker jag vill säga faktiskt.
 
Ett: 
Jag har missberäknat livestreamen med två timmar, så nu måste jag vänta två timmar extra medan jag vet inte vad. Hur kunde jag missbedömma så svåååårt?! Jag menar två timmar är ju rätt mycket i alla fall!!! Men när kommit till hemsidan har det stått ca fyra timmar kvar till (det är väl kanske fyra timmar och tjugotre minuter) kvar och då är klockan här då där vid elva! Så då blir klockan ganska precis tre, vilket ska göra att jag är i tid, men nej. Så är det inte. Det är två jävla timmar kvar!!!!
 
Två:
Jag tror aldrig att jag mått så illa i hela mitt liv. Eller känt mig så rädd som jag gjorde under dessa... tre minutrarna. Beskrivningen, de tillagna ljuden, hans sätt att läsa som om det vore han... Jag ville bara stänga av. Jag ville bort. Men som när man var barn. n'r man var rädd blundade man och rörde sig inte ur fläcken, för då kunde inte monstrena se en. Det var så jag tänkte då. Att jag inte får titta för noga ut i mörkret, man vet aldrig vad som finns där. Usch nu skrämmer jag upp mig själv igen! Nej, vi byter samtalsämne!
 
Jag kan lägga till en tredje i det hela med! Fast jag vet inte vad det skulle vara. Jag klappade Strumpan som ligger och sover i min säng för några minuter sedan. Men hon rörde sig inte när jag rörde vid tassen. Inte heller när jag petade på henne huvud och försiktigt lyfte upp det för att det skulle avslappnat falla till madrassen. Jag blev rädd då med. Jag försökte se om hon andades, för om hon var död ville jag inte röra henne så mycket, men det var för mörkt att se. Så jag bara sträckte ut min hand och kände på hennes bröstkorg. Lättad kände jag hennes hjärta slå och jag kunde andas ut! Men hon sov alldeles för djupt för att märka att jag var där och rörde vid henne. Så det var bara det och inget annat.
 
Jag höll på att förtsätta skriva, men kom på att det bara skulle leda till sorgliga saker så kommer troligen gråta eller nåy liknande så därför avslutar jag det här och nu. På en gång! Så. Vi hörs...

JAG HAR FÖRÄNDRATS!!!

Ni vet då jag hade den där frisyren, då jag hade klippt lugg och färgat håret rött? Ni vet det?
Ger er den åter bara för att färska upp ert minne! (och inte förstöra för er som följer mig på bloglovin!!)
 
Och nu ser jag ut...
 
Så här:
Jag kan bara säga en sak. Det känns otroligt, OTROLIGT, att ha kort hår. Jag har liksom som mest haft till örsnibbarna och nu har jag sidecut! Mamma påstod att jag ser ut som en "Roger", alltså en kille (nähä?!) och det var tydligen det jag skulle hetat (heter det så?) om jag fötts som en pojke istället för flicka. Men jag ville ha en förändring, jag blev trött på långt hår. Det var abra ivägen och man var tvungen att sätta upp det på ett speciellt sätt för att det skulle bli bra. Dessutom går det fortare att duscha och torka sig efteråt! :D
 
Men nu måste jag verkligen sova, ska upp 02:50 och se på när Cry spelar live och det kommer jag inte orka om jag inte sover nu. Godnatt!!

Det är fredag!!!!

JAG HAR LÄNGTAT DÅ EFTER DENNA DAG!!!!!!!!!
 
Datorn pep när jag skrev den där meningen, men jag har ingen aning om varför... Känns lite scary.
 
För att återgå till ämnet så är det fredag!!! För er som inte märkt det! DET. ÄR. FREDAAAAAAAAAG!!!!!! Och så vidare till annat så kommer det jag talat så flytande om inte alls hända på måndag, utan veckan därpå. För att mamma är dum helt enkelt.
 
Nae, mamma är ganska snäll ändå. Utan henne... så hade inte jag levt idag. Sorgligt men sant. <- Jag vet inte varför jag skrev det där!
 
Och om exakt 26 dagar fyller jag år!! 18 år! Känner mig taggad på det av någon anledning! Och sedan! Om 28 dagar! Så ska jag och syrran ut och festa hela dagen! Nej inte hela dagen, hela kvällen kanske. För på dagen är jag på skolan. Of course! Liksom typ daaah, vem är inte det?
 
Jag har hörlurar på mig. Sådana där stora ni vet. Så täcker öronen. Om jag kunde ta en bild på denna dator så skulle jag visa er, men det kan jag inte. Fråga mig inte varför, för jag vet inte. Jag hittar ingen kamerafunktion på datorn. Bara en massa bilder som inte tillhör mig. Utan de tillhör Chi, hon som äger datorn. Jag lånar den ju bara. Tills jag fått min egna. Vilket inte kommer att inträffa.
 
Oooooch tillbaka till första meningen i det förra stycket! På grund av det så har jag ont i mitt ena öra. Men jag kan inte ta av mig dem, för då väcker jag hela huset som sover. Varför inte jag sover? Tsss, jag har en plan! En lysande plan!! Känner mig som värsta Sickan ju! (kollade upp att jag stavade rätt - vilket jag gjorde (stolt)- och såg att namnet står för glädje, framgång och livslust. Ganska kul tyckte jag, fråga mig inte varför!) I alla fall, min plan är att jag är uppe sent nu, vaknar tidigt imorrn, gör något jobbigt så jag blir trött, gå och lägger mig tidigt imorrn och vaknar sedan mitt i natten för att se på Cry live om internet vill det så! Waaaaaaaa, världens bästa plan ju!!!! :D Värsta vora väl om jag nu vaknade vid tre på morgonen och så fungerar inte internet. Och så är jag jättepigg. Vad hade jag tänkt göra då? Skrika ut min frustration och gåmin väg för att komma tillbaka lagom till middag.
 
Nej, jag skulle bli alltför hungrig! Men nu blev detta ett väldigt långt inlägg om knasigheter och flum, så jag överlämnar nu eran framtid till er! Det där... lät sjuuuukt konstigt!

Jag blir så less!

Kan inte öppna Pewds hemsida. Inte alls. Inte överhuvudtaget. Det såtr att det blir fel och måste öppna en cachesida av den om det ska gå alls. Och då kan jag bara se vad datorn har laddat upp förr. Inget nytt, inget för gammalt. Det. Känns. Så. Jobbigt!
 
Å andra sidan så kanske blir det min sista dag imorrn. Om jag har tur. Om jag har otur. Beroende på hur man ser det. Och nej, jag ska inte dö. Jag ska bara förnya mig. Kanske. Jag vet alltså inte längre. Desto närmare saker och ting kommer, desto mer sitter jag med djupa rynkor i pannan och funderar på vad jag egentligen vill. Jag analyserar och tänker för mycket. Jag försöker att sluta med det, men... Vissa saker kan man inte ändra på sig själv. Jag har lyckats sluta bita på naglarna och tänka konstiga fantasier. Men att sluta tänka helt och hållet, sluta tänka på saker som ger mig en klump i magen? Jag tror det är omöjligt.
 
Gawd, jag vet inte längre!! Isch!
 
...
 
Jag vet inte vad mer jag ska skriva. Det är för mycket "jag vet inte" i detta inlägg. Det är för mycket orklöshet. Det är för mycket klagomål. Jag blandar för mycket ämnen i mina inlägg.
 
mfdkeshöibgusnöjubgöe HEEEEEEEJ HUR MÅR NI?! JAG MÅR SUPERB; MEN NU SKA JAG SKITA I ALLT OCH SE PÅ CRY NÄR HAN SPELAR BIOSHOCK INFINITE!!!!!! OKEJ?! BRA!!!
 
(försökte ladda upp en bild, men kunde inte göra det eftersom den här datorn är sämst)

Jag måste göra en massa saker!

Jag måste plugga, jag måste duscha, jag måste natta Joe som inte alls vill sova, jag måste tvätta...
 
Jag vet inte hur jag ska få tiden att räcka till. Eftersom vi måste spela in filmen till MEP1 imorrn, så måste jag ha samma kläder idag som för en vecka sedan. Visserligen är det inte så svårt, byxorna är redan tvättade, men vill så gärna ha tröjan med. Den syns inte så bra, men jag hade den på mig den dagen, så utifall att jag måste ta av mig jackan så kan det vara bra att ha. Om nu Joe bara ville somna. Men han är hur pigg som helst, trots att det är sent för små tvååringar. Vem vet, jag kanske gör helt fel?
 
Så ger upp och har gått till köket. Så nu sitter jag här. Framför datorn. Suck -.-
 
Jag vet inte vart jag står längre. Ibland känns det som om jag vet vad jag vill, som om livet följer mitt spår jag har grävt för det. Men sedan spårar det ur och jag står platt. Vad ska jag göra? Hur ska jag göra det? Jag har ingen reservplan inför framtiden, jag har ingen som helst aning om vad jag vill göra om jag inte blir veterinär. Vad ska jag göra om jag inte kommer in på utbildningen? Vad ska jag göra om jag komemr in, men inte hittar någon bostad? Gaaargh, det är jobbigt att bli vuxen >.<

PEWDS SPELAR ALICE: THE MADNESS RETURNS!!!!!

Och med det sagt så vill jag bara påpeka att mitt internet är sjukt segt. I alla fall när det ska ladda YT-videos. *suck*
 
Men man får göra det bästa av situationen! Efter detta avsnitt ska jag ner till Chi och så ska vi planera framtiden tillsammans! Så... vi höres!
 
Satan vilket kort inlägg...

Motivation=noll

Jag vet inte vad det är, men jag har ingen motivation att göra nått alls! :( Inget skolarbete, inget med bloggen, inget alls med mitt liv överhuvudtaget. Jag vill liksom bara ta och lägga mig ner och... typ dö elelr nåt. Nej okej inte dö, det är för drastiskt, men kanske sova några veckor, gå i ide till sommarlovet. Typ. Fast ne.
 
Jag vill redovisa något. Redovisning känns kul just nu. Fast det enda jag behöver redovisa är historian och den kan jag inte redovisa. För att powerpointen inte vill öppnas. Så det går inte.
 
Men nu ska jag sova, för nu är jag dyngtrött! Godnatt allihopa som är vaken och läser det här på natten.

Mathilda

 
Denna låt berör mig så himla mycket och även om det är en del av deras första album så hörde jag den första gången förra året när de kom med sina nyare album. Finaste låten ever! <3 (fast nej, det finns finare låtar, men den är ändå fin!)
 

Jag vet inte det jag...

Var på Praso idag. Alltså, det drygaste under dagen var inte de främmande lektionerna, utan när jag skulle förklara för en tjejkompis till Li som jag aldrig fick veta namnet på varför jag, en gymnasieelev, gick Praso. Det blev lite flum, men det var en trevlig tjej. Om sanningen ska fram så var hela klassen trevlig. I alla fall de som guidade mig genom dagen. Riktigt trevliga. Dock så när jag tänker igenom mitt liv känner jag mig sådär jobbigt hjälplös, så som man känner sig när man inte orkar med något alls.
 
Men annars är det väl lugnt för dagen! Helgens planeringen är väl att försöka plugga lite. Helst kemi och fysik. Och engelska, men den kan komma lite senare. Men nu ska jag ta det lugnt, se på lite Pewds och lyssna på musik. Kanske spela lite flashspel. Typ det jag gör när jag inte pluggar. Ja. Men då... Då går jag ju. Ja. Alltså. Hejdå!

Pluggande!

Pluggade igår så hade ingen tid att sitta framför datorn. Men det har jag idag, så varsågod!
 
Det värsta är väl att jag egentligen inte har något intressant att skriva om. Ingen nyhet på Datafronten heller. Men en sak är då klar. Imorrn ska jag på Praso! :D Sååååå niice!! Wey! OCh jag blir så störd, för när jag håller in Shift-knappen och ska trycka på 'w' för att göra stora W så kommer ingen bokstav. Utan jag måste trycka på CAPS för att göra 'w' stort. Hmh. Alla datorer jag håller på med går sönder på ett eller annat sätt hur fort som helst -.-
 
Men nu ska jag ut med gnällspiken! Sitter och gnisslar om allt mörjligt, den tjockisen!

Har en knöl i örsnibben :(

Det känns jätteäckligt och det gör ont :( Mamma sa att det var en broskbit som vuxit där, men den är så sjukt stor! Och det är så äckligt! 
 
Nog om mitt öra, nu ska ni få höra! Oooooo, ett rim, som inte kommer från Tim! Jag tror jag gör så, att jag rimmar så att ni blir blå! Mina rim är bättre än ni tror, för jag har ju trots allt en bror ;)
 
Alltså mina rim är ju bäst! Och min syrra kallar våran mamma häst. Mest för att Joe ska bli glad, när vi inte har tillgång till choklad. Jag vet inte vad jag ska ta mig till, men det finns... ingen... sill?
 
Amen asch, nu ska jag sluta, hejdå!!

Hör och häpna jag pluggar!!! :O

Stora rubriker!!! Ring tidningarna och TV, Raven pluggar!!!!
 
Fast det gör jag ju inte. Jag sitter ju framför datorn, dunkar musik och skriver på bloggen. Men jag har mina böcker uppslagna i alla fall, det duger väl? :D Hepp slipp då!
 
Matterpov snart, på torsdag faktiskt. Och jag kan lika mycket som jag kudne på engelska glosförhöret idag. Alltså ingenting. Men jag kämpar på i alla fall! Orken räcker nog inte till ändå. Och jag blir så störd på mig själv! Jag vill alltid skriva "itne" på "inte"!! Fingrarna bara slinter till så hela tiden och det är inte kul! Måste ju gå tillbaka hela tiden och ändra -.-'
 
Suck, jag har ingen aning om vad jag ska göra. Helt plötsligt blev hela mitt liv komplicerat. Men tydligen vill jag reta upp mig själv, för tänker en massa negativt som folk har sagt till mig. Nej usch! Ska ställa en viss person mot väggen också för nu börjar jag bli less på honom! Så vi ses sen där jag kanske skriver om hur det gick!

Imorgon är det skola...

Tur att det itne är så långt kvar till sommarlovet...
 
Eller jo, det är rätt långt ändå. Men om jag har tur så slipper jag den skitskolan mer iaf!

Jadu, jag vet inte riktigt vad jag ska säga... skriva*

Nej, ingen aning faktiskt. Jag har blivit så omotiverad att göra saker sedan vecka fyra. På måndag blir det elva veckor utan min skoldator. Suck -.-
 
Jag har snart läst ut Dragon Ball serien med! Började läsa i fredags och är på bok 33 nu. Sammanlagt finns det 42 böcker, men just nu är det så långdraget, upprepat och tråkigt. Trodde aldrig att jag skulle säga det om en serie, men det gjorde jag. Så låt hatmejlen komma, jag är redo med min raderaknapp!
 
Skämt åsido så har jag inte gjort något alls åt skolan under lovet. Jag har ju dock varit barnvakt, men ändå. Något kunde jag ha gjort. Det enda jag gjorde var att skriva klart en novell, men daah, det gills inte, för jag hade redan en färdig. Så jag har egentligen inte gjort något alls. Utom att ha tråkigt då. Kort sagt.
 
Suck, jag behöver en längre paus från skolan. Jag längtar till sommarlovet, men det är tio veckor dit. Minst. Så två månader. Isch, jag orkar inte!
 
Jag vet inte.
 
Jag vet bara inte.

Sitter och gråter!!

Jag har blivit jättelättpåverkad!!! Jag sitter just nu och gråter till Flyktingarna av Euskefeurat. (<- känner mig stolt över att jag vet exakt hur det stavas!!). Men ändå. Till Bolt grät jag hur mycket som helst med! Vad har hänt med mig?! Visserligen visste jag att jag kunde gråta när det var sorgligt nog, som när Lillefots mamma dör från The Land before Time, men inte att jag sitter och känner mig hatisk och ledsen över att saker och ting går som det gör i sången. Visserligen så har jag alltid känt att den är sorglig, men inte har jag gråtit till den. 
 
Jag vet inte vad det är. Jag vill just nu bara gråta, sätta mig ner och gråta någonstans. Låta mina tårar bara rinna nedför mina kinder. Jag vet inte varför. Det bara känns rätt att göra det. Men det känns så svårt att låta sorgen släppa ut när jag inte vet varför den vill komma ut. Inget djur har dött nyligen. Det är ingen dip heller. Jag kännde rmig inte orkeslös, utan bara... ledsen. Ledsen över att jag finns, för att folk finns, för att folk inte finns. För att det känns som om folket inte vill finnas. För att jag har tankar på död och blod och blir tillfredsställd av dem. För att jag hatar att sitta och tänka.
 
Det finns tydligen så många anledningar att jag snart glömmer bort den egentliga anledningen. Jag kanske gråter för att jag inte får tillräckligt med uppmärksamhet? Jag kanske gråter för att...
 
... jag inte vet varför jag gråter. 
 
 
Det gav mig en jättestor tankeställare. Hoppas det blir samma för er!
 

Igår var det första april!!!

Borde nog ha uppmärksammat det då, men glömde helt ärligt bort det. Kunde ha slängt ur mig ett bra skämt, men nej, min kreativa hjärna kan inte tänka klart!
 
Blev inte lurad någon gång, har aldrig varit en så stor hit i familjen, men varit lite trögtänkt. Till exempel Googles aprilskämt var ju att man kunde känna lukter med sin skärm med hjälp av deras nya program. Tänkte att det avr omöjligt, dofter kan ju inte skickas ut genom skärmen, men trög som jag var fattade jag itne att det avr ett skämt, utan trodde det var allvar. Dock testade jag det inte! Jag bara läste om det och tyckte att de hade slösat bort en massa tid på det och "Tänk på alla stackars människor som tror att detta funkar!". Det tog lite tid, men helt lurad blev jag inte!!
 
Jaa, nybadad och fräsch, smäck!! AAaaaaaahhhh, kunde inte låta bli förlåt!! För det var ju nämligen såhär!
 
Jag borde sluta!!
 
Nejmen allvarligt talat så går det bättre för mig nu med mitt tänkande!! Sitter nu för det mesta och analyserar saker och ting för mycket. Alltså mer än vanligt. Det är svårt för mig att acceptera saker som det är, okej?!
 
Nu sticker jag och sätter på mig kläder, kan inte springa runt i underkläderna resten av dagen!! Varför jag sade det där? För att det lät viktigt! Okej?! 

Det är inte snön som faller!!

Att lyssna på högtidslåtar när det inte är den högtiden är det roligaste jag vet!!
 
Just nu skulle det sitta fint med lite påsklåtar, men istället lyssnar jag mer på jul och halloween låtar. Varför? Därför att jag kan!! Mitt favoritalbum på den daotr jag inte har är bara jullåtar. Men det albumet kan jag inte lyssna på så mycket, för musiken är så bra att man bara måste sjunga med. Är svårt att hålla sig om man lyssnar på det på skolan...
 
Jag skulle behöva plugga också, men jag känner att jag inte direkt orkar just nu. Kanske ska skriva klart min andra novell på svenskan, men kände mig inte på rätt humör för det. Att skriva om blod och sånt är jag alltid på humör för verkar det som. Och just nu skriver jag en sorgsen historia, så jag har ingen lust att skriva nu. Kommer endast känna mig deprimerad...
 
Btw, har en myyyysig pulkabacke på gården nu! :D Det går så sjuukt fort att från toppen av backen så kan man nästan flyga ned till älven som är femtio meter bort!! Och då underdriver jag! Farten man får gör att man liksom känner sig nästan rädd för det hela!! DETÄRSÅSJUKTAWESOMEJAGÖNSKARATTJAGKUNDEVISAERMENJAGHARINGENKAMERASOMSKULLEHÅLLAOCHFÖRRESTENHARJAGINGENKAMERAALLS!!! Kan ni ens läsa det där? För det har till och med jag problem med!!

RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg