Ahem!!

Ville inget säga, bara harklade mig lite! ^^

Varför Julkalendern?!

Hehe, ja, jag kommer börja igen x) så suck that bitches! Haters gonna hate!


Sitter och mumsar lakritz-kola efter att ha nästan försenat pojkvännen...

Hehe, det var så nära att han skulle missa bussen xD det var sjukt kul tyckte jag x)
 
Sitter och suger på en lakritzstav (vet hur det stavas men jag gillar z skarpt mycket. lolz!) medan jag sitter och tänker ut en vlog. Nu när jag ahr en optimistisk prenumerant så måste jag ju börja igen känner jag ^^ Däremot kanske jag bara lägger upp dem på YT som ett fritidsintresse, typ som bloggen. Typ...
 
Och angående fritidsintresse så är väl det samma sak som hobby? Så varför säger folk "du borde skaffa ett fritidsintresse eller en hobby..." Det är väl samma sak?! *slår upp med Wikipedia*
 

"En hobby är en återkommande aktivitet man utför på sin fritid för nöjes skull.

Får man betalt för detta, har man tagit det första steget från hobby till arbete. En hobby, till skillnad från arbete, innebär inget tvång, utan baseras på frivillighet. En hobby kan dock övergå i mani, och då upphör frivilligheten."

Dyker upp när man söker på båda... SÅ VARFÖR FRÅGAR FOLK DET?! Eller nej, SÄGER FOLK DET?! Är det för att det låter bättre? För att det inte ska låta så ensamt i meningen? För att folk är dumma i huvudet? We may never know...


Vad i håvete håller JAG på med?!

En kommentar nyss på en av mina vlogz på YT.
 
"Fortsätt med det du gör!"
 
Okej? Men jag ska ju lägga ner? Med mina vlogz? Nu har jag två prenumeranter på YT. Och inga nya vlogz. Okej?
 
Jag hänger inte med!
 
Är det bara jag som tycker de är sämst, utom den senaste? Eller? Va?! Alltså. Jag hänger fortfarande inte med! Det FINNS folk där ute som tycker jag är bra som tycker jag är rolig. Nej kanske inte rolig. Men bra. Herregud. Det visste jag inte! Helt ärligt!
 
Det kanske är jag som är otroligt paranoid om att folk inte tycker om det jag gör i mina vlogz? Eller va? Troligen är jag det. Man kanske ska starta igen. När jag vet vad jags ka prata om. Kanske. Jag kanske kan bara lägga upp dem på YT? Eller så skiter jag i dem som inte gillar det, utan lägger upp dem i alla fall! Det lät som en plan. Typ...

Kemin tar kol på mig!!!

Jag dör. Jag går i pension. Jag går i ide. Jag går och lägger mig! Jag drar en filt över mitt stackars huvud! Jag orkar inte tänka!! Snälla rädda mig någon!! Snälla? Kan någon göra kemin åt mig? Någon?! SNÄLLA?!!!

Nej nu jävlar!!

Nu ska jag dunka musik i rummet och göra klart labrapporten, för det lovade jag min kamrat!! Så hejsveks!

WTF?!

Jag är inte över arton. Jag kan inte köpa vin. Jag får inte köpa vin. Jag vill inte köpa vin. VARFÖR FÅR JAG REKLAM OM VIN TILL MIT INKORG BARA FÖR ATT JAG ÄR MEDLEM I MATKLUBBEN?!
 
Vadå vin?! Jag dricker inte ens! Jag har aldrig varit på en fest i hela mitt liv, även om klassen försökt bjuda med mig har jag sagt "Nej, jag har annat att göra!" Och jag har annat att göra än att dricka en massa skit som man mår dåligt av! Man behöver inte bli full nej. Men jag vill inte behöva se en massa fulla personer överallt heller. Så nej. Nej säger jag!
 
Det blir en amssa WTF moents när sådana meddlenanden kommer till min inkorg. Jag harinte ljugit om min ålder alls på någon av mina mejl eller några hemsidor jag är medlem i (utom en, men det är en lång historia som har med personlightesklyvning att göra ....)! So whatis the deal?!
 
Jag ska försöka lära mig en låt. Utantill. Det var länge sedan det hände! En vacker dag spelar jag upp den för er underbara människor! Eller inte...

Dagen är som hagen, full med möjligheter!! Och en massa skit...

Lite så här... spontan... grej man kan säga... typ...
 
Jag har börjat skriva "typ" rätt mycket i slutet av meningar. Jag har ovkså börjat säga det rätt mycket. Typ.
 
Enough, now, we will have som serious talk!!
 
Min tinnitus tar kål på mig. Jag vet inte om det är hörlurarna eller mina öron som låter, men det är högre än vanligt!
 
Appropå Tinnitus blev jag alltid irriterad på folk när de satte på TV:n på skolan när vi till exempel skulle se film och så kom pipet och alla skrek "TINNITUS!". Ingen som jag känner har tinnitus. Ingen som jag vet om har tinnitus. Så ni vet inte hur det är att ha pipet i era öron jämt och ständigt. Ni vet inte hur trött man blir av att höra samma ljud om och om igen. Ni vet ingenting om hur det känns. Känslan som kommer när man inte kan höra normalt igen. Så kom inte och skrik "tinnitus" när pipet från tv:n kommer. För det är ingenting, ingenting, jämfört med vad man hör jämt. Så shut the fuck up please!
 
Bitch... please!
 
Och appropå "appropå" så blev jag sjukt irriterad idag på bussen. Inte nog med att chaffissen inte öppnade dörren där bak för Chi med hennes barnvagn, det var ett par idioter som skulle dra ner sätet på barnvagnen också -.- På bussarna jag åker i nämligen har en plats för barnvagnar, men då måste man fälla upp sätena framför platsen för att en vagn ska få plats utan att det ska bli trångt. Så när hon skulle fixa i ordning vagnen så skulle idioterna fälla ner sätet. På barnvagnen. Med Joe i. NI ÄR JU FÖR I HELVETE DUM I HUVUDET!!!
 
Nej nu blv jag irriterad och trött -.- Min rygg tar kål på mig med. Ingen som känner sig manad att massera mig? Ingen?

Tillbaka från min promenad!!

Den som kan ge mig gratis massage här och nu får något fint. Jag lovar, vad ni vill som inte har något med pengar, sex, mord eller annat omöjligt att göra med... Någon bara! Har ont som jag vet inte vad i nacken! Jag lbir galen!
 
Dessutom så ska jag åka in itdigare imorrn bara för att jag och Chi ska bli busiga igen ;3 Jag vill itne avslöja något, kommer kanske inte göra det heller, men vi ska slinka runt i sjukhuset i alla fall x) Och göra förbjudna saker för att få en adrenalinkick, den underbara kicken man får när man gör något förbjudet. Jag älskar den kicken. Och jag älskar mina förbjudna tankar också. Jag lovade mig själv, och personen det handlar om, att glömma allt. Men det går inte. För att tankarna ger mig fjärilar i magen x)
 
Och sedan så måste jag göra en massa saker. Som att plugga inför provet. Skriva labrapporten till imorrn. Plugga matte. Plugga fysik. Plugga en massa andra skitsaker. Plugga helt enkelt.
 
Synd bara att datorn är så lockande... Godnatt.

Hej hopp här är jag igen!

Man ska inte berätta hemligheter, för om två vet om en hemlighet så kan den bara hållas om en av dem är död...
 
Lite direkt översättning av Secret by The Pierces (?). Typ. Jag hade två timmars föreläsning idag. Nej inte jag utan några från ett bemanningsföretag som pratade om sitt företagsgrejs.......... Jag vet inte riktigt. Bemanningsföretag har jag fått för mig är något dåligt. Men det kanske är något bra i alla fall? Jag vet inte, pappa är emot det och när jag frågade vad det var svarade både han och Mi på ett nedsättande sätt. Mot företaget då. Företagsidén. Typ.
 
Idag blir det promenad i mörkret!! Hur känner man inför det? Jodå, det känns nice och bra, tycker om promenader ju. Jag tog en omväg hem igår för att kunna gå lite mer. Skrämde tillråga på allt upp mig själv också. Men det är bra. Typ. Jag blir mindre rädd då! Och jag känner mig enormt enormt taggad. Jag ska ju gå två mil frivilligt!! Något possitivt måste man ju se med det hela? Eller hur!
 
Och ja, jag tänker. Igen. För mycket som vanligt kan jag förmoda. Och min promenad för mitt på dagen är gjord redan, hade ju lunch för två och en halv timme sedan. Och internet här på skolan får min musik att lagga sönder. Det stoppar är tyst i en till fem sekunder sedan börjar det igen. Jag känner mig smått less på det.
 
Och snart SNART är det jul ju!!!! Det får man INTE känna sig otaggad på! Och jag tror jag hörde några killar i klassen prata om "Jag tror jag ska starta en blogg så jag kan svara henne..." Jag tror någon sade det. Jag är inte säker. Det var under svenskan, efter jag hade skrivit mitt "tänkainlägg". Och jag tog av mig ena hörluren för att höra efter vad läraren sade, men istället hörde jag det. Tror jag.Jag är då inte säker!
 
Man hör rätt mycket när folk inte tror att man lyssnar. Spelade in ett samtal till radion, Rockklassiker, om en kille som var femton som ville vinna biljetter till Rockklassiker Live 2012 (?) och en massa band. Eller så var det endast biljetter till bandet Scorpions. Jag skulle kunna lyssna på inspelningen men nej, jag har ingen lust just nu. Men i alla fall så hörde man hans lärare i bakgrunden som ville att han skulle stänga av mobilen, för de skulle ju ha lektion. Jag log lite åt det, man kan inte ha ett seriöst ansikte när man lyssnar på Jonas och Anton i Morgonrock. Om man har det, har man ingen humor och borde inte lyssna på dem.
 
De nämnde en sak som fick mig att vilja se på nästa Melodifestival. Antons pappa ska vara med. Och han ska göra narr av en genre tydligen, så han kommer antingen bli hatad eller älskad, det finns ingen gråzon. Hmh, kan bli intressant!

Nu så!

Tankarna lite smått ordnade och så, än är det inte rba, men det blir bättre!! Och så blire långpromenad imorrn, vilket gör det superb för min del! <3 Gick till oc med en omväg hem idag från tåget för att jag ville bara gå omkring x) Oxh skrämde till råga på allt upp mig själv med :P Det avr inte förrän jag kom ute på Umevägen som jag kände mig mindre "otrygg" så att säga x)
 
Men musik gör mig GLAD!!! Jag har aldrig sätt den nya musiken jag lyssnar på på det sättet, men jag kna inte låta bli att le, inte låta bli att mima texten, dansa smått när jag lyssnar på musiken... Så om någon ser en sjuttonårig tjej vimsa runt på stan och dansa så kan det vara jag som irrat bort mig!! Bara så att ni vet! Det jag tyckte var allra roligast på tåget hem idag var att en kille lutade sitt huvud mot väggen och tittade ut genom fönstret, men eftersom det var så mörkt så speglades det bara och då tittade han på mig genom fönstret. Det var ganska kul eftersom jag hånlog lite på grund av sången och sedan började jag dansa smått (så mycket man kan dansa på ett rörande tåg i sittande ställning)  och mima på det xD Han slutade dock stirra när hans mobil vibrerade och sedan så rodnade han när jag stirrade på honom när han lutade tillbaka huvudet mpt väggen xD
 
Jag tycker det är så sjukt kul att göra folk generade, det är en av de bästa sakerna jag vet!! ^^ Och så gillar jag att skrämmas med ;D

It is okey for boys to cry...

Copied from this

Varför är det så svårt med det här?!

Jag vet inte riktigt... Jag avskyr det här! Varför kan det inte bara vara normalt?!
 
Känslor och sånt kan jag knappt förstå mig på. Jag kan tycka om folk, jag kan älska dem. Jag älskar flera redan nu. En har jag till och med "fått". Men jag har aldrig, aldrig, varit en direkt "förhållande"-människa. Jag tycker om att kyssa Thomas, det kittlar underbart inom mig, men ibland får jag en sådan där "dipp" där jag undrar va fan jag håller på med. Jag har inte haft något riktigt förhållande sedan jag började sjuan. Jag har kärat ner mig i Gud vet hur många killar, men jag har aldrig tillåtit att det ska bli något. Det har bara varit en ouppnåelig dröm. Kalla mig självisk, men jag hade ingen lust att bil sårad. Igen. Så jag kanske gjorde allt omedvetet, tänkte att "den här personen kommer jag aldrig att få, så då är det lugnt!"? Jag blev kär över nätet, jag blev kär i killar som hatade mig, jag blev kär i killar som jag visste aldrig ens skulle fråga efter mitt namn. Jag blev helt enkelt en sådan tjej som gick runt och var olyckligt kär.
 
I böcker och filmer, kanske verkligheten också, så får den olyckligt förälsade personen sin riddare tillslut. Tillslut. Jag har fått min riddare. Tillslut. Men ändå kan jag inte låta bli att få en massa sådana här "dipps" där jag undrar om jag har gjort rätt val. Det var samma sak med Simon, det är samma sak nu. Jag är otroligt ocäker, jag vill inte att det ska bli upprepningar. Men har det hänt en gång, är det alltid risk att det ska hända igen, eller hur? Ibland är jag lycklig över mitt val, ibland är jag otroligt fundersam och osöker. När jag är osäker, tänker jag för mycket. Och det gör jag ofta. Ibland mår man ju bra... Jag mår bra... ibland.
 
I fredags blev jag skitirriterad som jag kan bli ibland, men det är sällan jag reagerar så fort någon öppnar sin stora trut. Jag blev så arg att jag tog Frost och gick ca två mil. Sex km var i totalt mörker. Sedan när jag kom hem igen, så blev jag sur igen och gömde mig på rummet.
 
Jag är till naturen lättirriterad, det har jag alltid varit. Det är inget konstigt med det. Men när jag varit ute ett tag och ättit samt sovit ordentligt så kan jag blir mindre irriterad. Kan. Men jag har varken sovit, ätit eller vart ute ordentligt den senaste månaden. Månaderna. Så jag är trött, hungrig och får lätt ont i huvudet, vilket gör att jag tar ut min obehärksade ilska på familjen. Men igår var jag ute på promenad i två och en halv timme. Igår sov jag hyfst bra. Igår åt jag däremot knappt något. 
 
Kärlek, irritation, hat, ilska, avsky... allt detta blandat inom mig i ett frsök att lugna ner alltsammans, men jag är rädd, så otroligt rädd, att jag kommer ta ut det över en ockyldig snart. Och det mycket snart. Jag vet inte, jag kanske bara ska ta och komma överens med mig själv att gå och läggamig vid tio, äta mycket till fruksot, vara ute och gå de där två milen varannan dag... mitt liv kanske blir lättare då, inte så mycket funderingar... Eller inte.

Jag blir så sjukt less...

Jag tänker inte säga varför... bara att jag måste sova nu... godnatt!

Mhm, jag känner på mig en sak...

Jag skulle inte ha lyssnat på den där låten igår... Min hjärna är mos, den är totalförstörd... Jag känner mig yr, snurrig, knasig, lätt och samtidigt på allt detta... har jag ett konstigt sår på mitt knä som svider! Jag vet inte vad det är! Jag skulle ta bort lite ludd som fastnat i såret och sedan så råkade jag få tag i en liten skinnflik och om jag hade velat hade jag kunnat dra lös hur mycket skinn som helst på knät! Så då tog jag ett plåster, lade ahandsprit på det (80%) och sedan var det bara att genomlida smärtan. Men det jag däremot inte hade räknat med var att det skulle svida resten av dagen... Och handsprit brukar ju vara bra, jag har ju rengjort alla mina sår med det...
 
Så jag har ingen aning!! Säremot har jag börjat loopa en låt, Öl smakar kladdkaka i Lappland.... Jag mår inte bra av loopar, jag trodde jag visste det, men nej det gör jag tydligen inte!

JAg har blivit beroende...

Av en låt... Tro det eller ej... Men jag är helt borta... Det värsta är ju att den inte ens är bra :O
 
Ni vet... size matters? Den där norska sången? Eller hur? Eller måste... jag länka den...?
 
 
Det blev tretimmarsversionen som jag lyssnar på nu... får se om jag lyssnar genom hela... För den är sämst!!! Men ändå... Jag kan inte låta bli... Antingen det här eller så hade jag tryckt sönder replayknappen!

Jag blir så jävla fucking störd!!

På blogg.se's nya sida. Den är hemsk! Jag hatar den! Varför fick den inte vara huligt och vackert röd istället för äckligt grå och ful? Och JA jag ska göra om min design på bloggen när Muris kan hjälpa mig med det! Eller någo annan! För jag börjar tröttna på grå! Och att folk använder det till andra hemsidor, det är så VÄRDELÖST!!! MAN SER INTE ETT SKIT!!!
 
OCH på allt dett så har jag fruktansvärt tråkigt! Jag har ingen aning om vad jag ska göra! DAGEN SUGER JUST NU!!!!

Färdig med städningen efter tre timmars slit!!!

Sån.... färdig... Jag behöver en belöning!! Kakor! Undrar om det finns kakor?! :3
 
Nej det gjorde det inte :( Har ingen lust att baka själv >.< Kan ingen komma med kakor åt mig? Snälla? Jag städade ju! Please? Ingen? Hepp, får jag sitta och göra något roligt då x(
 
Som att se på Soul Eater! Det var sjukt länge sedan!! ^^Måste se hur det slutar för känner mig jättelockad av "This is Halloween" med en AMV med Soul Eater x) Så ses när jag sett klart!!! :D

Två timmar senare och ingen skillnad

Typ... Lid med mig kära vänner, lid med mig... 
 
Men nej, gör inte det!
 
Jag kan klara det här trots all träningsvärk ^^ Och jag har en fråga till er läsare som tränar, om jag har några sådana, Om man går ca två mil i hyfsad snabb takt, kan man få träningsvärk i rumpan? För i sådana fall har jag det...

Godmorgon!

Nu blir det till att städa... Hela rummet... Storstädning för att vara närmare sagt. För katter kan inte låta bli att kissa här inne tydligen -.- Så då tar jag en stor städning jag har åtminstone två gånger per år. Så jag även kan möblera om rummet lite... Men vet inte om jag ska göra det idag, har ju två gigantiska hyllor som står vide ena vöggen och är superrangliga. Så nej, jag tror bara att jag tar ut det värsta utan att förstöra något och sedan tar jag och slänger in allt igen... Låter som en plan va?
 
Hur ska ni spendera er helg nu då? Städa? Vara med kompisar/familj? Supa huvudet av er? Nejmen, ha en trevlig helg, den kommer säkerligen bli trevligare än min lördag! xD

Hejsan hoppsan!!

Jag har ont i min rygg, mina ljumskar, ina knän och mina fötter. På allt detta så har jag ont i min nacke... Jag vet inte hur jag kudne få ont i nacken och ryggen men jaja... ett av kroppens mysterium typ. Eller så går jag fel... För jag gick broarna runt, den långa vägen... Vilket betyder att jag går upp mot Tobacka, går till korsningen mott Hjoggsjö, men istället för att svänga vänster mot den lilla byn, tog jag höger och gick tillbaka mot Vännäs. Isch. Och det värsta var att vid första "totalt mörker", efter Tobacka där det inte finns några gatlyktor, så trodde jag att något kröp bakom mig. Och sedan tog tag i mina ben för att börja klättra uppåt. Om jag inte hade haft Frost med mig, eller hade lyssnat på musik, hade jag fått panik... Helt ärligt! Så jag gick där och ville att det skulle komma gatlykrto för det var sjukt läskigt xD Fast det var ganska mysigt i mökret, det enda negativa var att när mötande bilar kom, så blev jag blind i en eller två sekunder innan jag kunde se igen... Det var lite drygt...
 
Men när jag kom till asfalten, till korsningen, så trodde jag att jag skulle få gå i gatlyktor de 6-7 km som var kvar... Men nej, efter bara hundra meter från gatlyktorna så kom mörkret och inga nya kom förrän jag hade två km kvar till Vännäs -.- Så jag gick där med Frost och trodde att något var bakom mig, men jag vill inte vända mig om för varje gång den tanken dök upp, dök en annan tanke upp "Dear children. When you looking under your bed for me, what are you planning to do when you find me? Sincerely the Monsters" Jag kunde inte låta bli att tänka på det! Fast sedan kom jag ju att tänka på att jag ändå gillar när det är mörkt och då försvann den gamla mördrädslan. Hehe... 
 
Så genom hela de där förbaskade byn ahde jag ont i ryggen, benen och nacken -.- På grund av promenaden troligen! Gick jag fel? Gick jag för fort? Gick jag för mycket i gropar?
 
Och appropå gropar... Jag råkade gå ner i diket när jag smsade med Thomas. Jag fick världens chock xD Jag svänger tydligen lite åt höger när jag inte ser vart jag går :3 Så jag gick över vägen ner i diket, så jag höll ju på att ramla xD Frost bara följde med han tyckte det var lugnt, för han kanske fick vända, så han kunde få kvällsmat... Men jag tror inte att han fick det, om man inte räknar med att han städade efter Gnizzy som sölar som en gris när hon äter... Så han åt lite, ganska mycket i alla fall! Och han fick sin motion!
 
Däremot kände jag att jag itne ville komma hem, när ens egna lillasyster kallar e slyna för att man inte ger ut lösenordet till internet här hemma via sms -.- Så jag kände mig inte taggad, hade lust att vända om och gå hem till Thomas, men hade ju Frost, så ve inte hur det hade gått... Så jag kom hem i alla fall, tog en kopp te, åt upp en lakritspolkagris och sedan såg jag på Morden i Midsomet för att sedan sätta sig framför datorn där jag nu har suttit resten av kvällen... MEn nu ska jag snart sova ska bara se klart på Pewdie's Walking Dead först! See ya!!!

Haillo älskade små saker!!!

Jag borde egentligen vara nere för Muris är här... Så jag kanske borde gå ner? Nej jag har en massa Walking Dead att se och så måste jag... måste jag... erm... Ja... Vi hörs!! Eller nåt!

HEJSAN!!!!!! *vinkar frenetiskt*

Jag trodde nästan jag skulle kunna osva igår, men nej, då laddade fuse4gaming upp något och jag bara "MÅSTE SEEEEE!!" Har inte sett några av hans videos på aslänge jue, så kände mig tvingad till att titta ^^
 
Förutom det så har det itne hänt så mycket... HAr ett prov idag, historieprov. Om medeltiden. Kul. Gissa när jag fick veta det? Igår... Eller det kanske var i tisdags? Whatever, det var i alla fall alldeles försent att kunna plugga ordentligt, om jag har tur får jag ju ett D... Vill ju ha ett A :O Nejmen, så bra skulle det aldrig gå, kanske jag skulle få ett C... Måste plugga till det i alla fall nu så då hööööörs vi senare då!!!!

OMG jag dör!! >.<

Jag skakar...
 
Jag tänker inte säga varför...
 
Men jag kommer aldrig våga se på sådana videos igen
 
ever...
 
Så tvinga mig inte! Okej? Deal? DEAL????? BRA!!!

Kan folk sluta tro sådana saker om mig?!!!

 Mamma trodde att de två första dupstep-låtarna i min lista "bra musik" var Pendulum :( Jag har även sagt till henne att JAG INTE ENDAST LYSSNAR PÅ PENDULUM, men hon lyssnar inte -.-
 
Och fick en smärre chock när jag kom till blogg.se'e nya hemsida! Trodde det var något fel, typ reklam eller nåt... Men nu ska jag plugga Hitsoria för har ett prov imorrn!!! Så hörs senare!!!

Godermorgon idag denna vackra fina underbara dag som går om och om igen! Som en våldtäckslåt eller nåt...

Nej, förlåt jag lyssnar på Segertåget av Maskinen just nu så ja xD
 
Jag känner mig superb jättesuperduper glad!!! :D IDAG!!! JUST I DENNA STUND!!!!! :D Jag vet inte varför, men det är bara... tjvis tjriomgreni!!! :D DET, just DET fick mig att tänka på Pewdie x) Av någon anledning :O Och när jag ska göra den där smileyn, :O , så vill jag göra : O för det är så jag gör på msn när jag chattar med Li xD Hon har smittat mig med det så är så van med att göra det x)
 
Flumflum!! Flummelidum!! Flummelidumdum!!
 
Jag är enormt flummig idag märker jag!
 
Och jag skulle ha gymmat idag om OM jag inte hade glömt nycklarna hemma... Jag kom på det fem minuter innan bussen skulle gå, "Justja, jag glömde mina nycklar hemma... Kul, nu kan jag inte gymma! Eller ta hem mina gymkläder som är i slåpet... eller låsa in jackan... eller låsa in ryggsäcken under lunchen... och på allt detta så har jag glosförhör idag på de mest svåra gloserna jag någonsin haft!"
 
Jag har alltid undrat varför jag valde så svåra ord från boken man skulle ha förhör på... Jag kunde ha valt ett par enkla, men nej, jag tog de våraste jag kunde hitta på ett kapitel... Jag är sjukt smart ibland!!!! :D
 
Nej, nu flummar jag för mycket, så vi hörs senare x) Och idag är det exakt en vecka sedan jag spelade Amnesia för första gången :O Ojojoj, jag hoppas jag slipper den här dagen, Matt fortsätter att tjata om att jag borde spela det >.<

Min förklaring om derivata för Sofia!!

Detta är till dig Sofia, om derivatan! Hoppas du förstår genom min förklaring :3


Medan jag väntar kan jag ju klargöra ett par saker...

Håller på att ladda upp ett svar till Sofia, så medan jag väntar så kan jag ju förklara lite för er läsare om mina förkortningar/förlägningar av namn! :3
 
Inom familjen har vi en mägnd olika smeknamn och då tar jag de två-tre första boksräverna i namnet. Det finns däremot två undantag! Så inom familjen är det:
 
 Muris
 Mi
 Ragge
 Chi
 Hi
 Ne
 
Det är min lilla syskonskara :3 Och ja, jag har Apple-märket bara för att det är coolt xD I alla fall! Resten av personerna som jag nämner i bloggen tar jag ungefär som i ovan fast deras riktiga namn!
 
• Kompisskara:
 Li
 Em (aldrig nämnt?)
 San (aldrig nämnt)
 Mysan (aldrig nämnt)
 Matt
•Resten av personerna i mitt liv
 Thomas (pojkvän)
 Simon
 Lee
 
Det känn ganska knas att bara räkna upp personer sådär som har varit en del av mitt liv... Och är en del av mitt liv. det finns vissa som jag aldrig kommer att nämna, men nägra som jag nämner ofta, som typ Li. Anledningen till smeknamn på bloggen är för att jag itne vill hänga ut någon utan deras tllåtelse :3 Och jag vill inte att någon ska känna sig utsatt xD Typ :3

Min favoritlåt som jag älskar året runt!!

Gissa vilken det är? Jag lyssnar på den nu faktiskt och måste hålla mig tillbaka för att inte sjunga rätt ut i klassrummet! Det är inte Pendulum alltså x) "Ge mig en svårknäckt nöt, sötare gröt..." :D
 
 
Den låten lyssnar jag på året runt nästan! :D Åtminstone en gång i månaden x) MINST!!!!!

Ska jag säga en sak?!

Vi hade inget internet hemma igår, så därför kunde jag inte skriva något... Har ni saknat mig jättemycket?! :D Jag vet att ni har det! Jag bara vet det!!! :D
 
Så eftersom jag inte hade internet, så kunde jag inte kolla på uppdateringar från Pewdie eller några andra videobloggare :7 kändes lite surt!! Men istället så gjorde jag ett fint skivfodral till min skiva till flöjtboken jag har! :D Och så spelade jag lite, tränade vibrato (man vibrerar när man spelar... typ som när man sjunger! Lyssna på en fin låt så hör man at sångaren darrar lite på rösten. DET är vibrato för er omusikaliska saker som inte vet :3 ) och så spelade jag a theme from Swan Lake you know!!! Bara för att jag inte vet vad "theme" är på svenska x) Någon som vet? Ni får gärna säga det! Eller skriva...
 
Matte kom jag att tänka på... Matte har jag nu, just nu i denna stund... Men jag gör inget... För läraren är upptagen. Men jag är redo att så fort han är klar ska jag be om hjälp!!!
 
Så nu fick jag hjälp så vi hörs senare, kanske innan jag springer till flöjten för ska spela duett med grabben (han är ju lika gammal som Thomas, dvs ett år yngre en mig... så han är väöl mer en kille? Eller det kanske bara är jag som tar grabben som en pojke xD ) innan mig! :O En julduett xD Min lärare tyckte det, men det komiska är att han är mycket, mycket bättre än mig!! :O Och att han går på samma skola som mig så man ser honom ibland på rasterna xD

Okej!

Nu riktar jag mig först och främst till en viss storasyster som aldrig har vett att svara på sms! Men det kan ju också vara så att hon inte har pengar, men jag vet ju att hon läsaer min blogg så... ja!
 
Muris!
Nu skriver jag ett brev till dig på min blogg som du ser, men som jag förklarar ovan: du svarar nästan aldrig på sms. Så nu måste vi boka in en dag där jag kommer hem till dig och är där sjukt länge! Okej?! Är det bra? Bra! DU får komma med en dag och tid, eftersom jag känner mig just nu lite för viktig... Nejmen, alla tider jag kan tänka mig är typ fredag direkt efter skolan... kanske. Jag vet inte. Du får hjälpa till!
Anledningen till ett besök är för att det avr sjukt länge sedan jag ko och hälsade på!! Över ett halvår sedan! Tror jag. Eller det kanske var tidigare under den här terminen? Eller va?
Du får komma med ett svar, antingen som sms, eller kommentar, skriv eller ring, bara man får veta ^^
Och till er andra som inte gällde det där HEJ!!!!! :D HUR MÅR NI?! BARE BRA ELLER DÅ VA?! :D HÄRLIGT ATT HÖRA!!!!! Jag tycker så mycket om CAPS-lock x3 Och även att göra x-smileys... tydligen... Jag har börjat göra sjukt många sådana nu! :O Och så har jag börjat säga och skriva lolz också... Och bilden ovanför, jag gillar den skarpt... Ser ni den där lilla hårslingan som sticker ut som ett liggande C på högra sidan om bilden? :D Fast det blir ju vid vänstra handen om man ska vara noga...
 
Och jag har fått en sjukt konstig låt på hjärnan!!! Fast jag lyssnar på P!!!!!! Så har jag den låten i hjärnan samtidigt som den andra låten går runt... det är lite knas xD Men kul :3 Jag kan länka er den om ni vill! :D Vill ni? Vill ni?! VILL NI?!!!! Nehepp slipp då :( Jag kan bara sitta här och skriva mitt inlägg så får ni sitta där utan musik underhållning! Medan JAG lyssnar på musik och inte ni!!! Mehehehehehe!!!! >:D VAR HAR DU DINA REBELLVÄNNER NU?!!! SID, dina popcorn är klara!!!!  
 
Mehehehhehe, jag tycker om den filmen x) Vem utom jag gör det?! :D Gör ni det?! :D YAAAAA-... va? Gör ni inte det? D: Happ slipp då!
 
Här får ni låten i alla fall, så kan jag springa tillbaka till P och deras Hold Your Colour x)
 

HEJ ALLA SMÅ VÄNNER!!!!! :D

Är jag overhappy? Eller va?
 
Igår så malde jag kött till köttfärs sedan tog jag en dusch och åkte till sist hem till Thomas. Var en ganska bra dag? OM jag inte hade känt mig mindre hungrig för varje minut, OM jag inte hade vaknat klockan tio i ett inatt för att sedan halvsova till halv sex och vakna nät väckarn ringde klockan kvart i sex och OM jag inte kände mig spyfärdig av att äta en skål med müsli... Har jag drabbats av ätstörningar? För jag kan inte äta, det är lika omöjligt just nu som att jag skulle kunna få drakvingar och flyga till Hades för att få en kram. (jag är liiiiiite wierd ja....)
 
Bara jag som inte kan det? BARA JAG?! För jag vet inte alls vad det kan bero på!! Eler jo kanske jag har mina misstankar, men jag orkar inte med sånt! Jag tror att det kanske är omöjligt för min del... Ursäkta nu sluddrar jag, vi hörs senare!!!!

Goooooodnatt!!!

Jag är sjukt trött så godnatt och sup er fula som fan nu!!!
 
(ni vet väl att jag skojade? Eller hur? ELLER HUR?! Och btw anledningen till att jag ÄR trött kan vara på grund av att jag lade mig halv fem imorse... typ... kanske... Men SHUSH, det är en hemlighet!!! Inge får veta!! GODNATT!!

Är det bara Bros det gäller?

Det där med "Froggy 2012"? Eller va? Jag fattar inte riktigt xD Vad är det? Pewdie nämnde det, men jag vet itne om det bara är han eller om det är resten av världen, men ändå... I DON'T GET IT!!! Why? För att han var tvungen att offra en Groda i ett spel för att kunna kmma vidare? Eller va? Eller? Gaaaah, I want to know :(

Ploff på er!

Jag har tänkt på en sak...
 
Shit vad många ord det finns för något ljud! Jag menar riktigt roliga ljud. Som till exempel när en tårta hamnar i någons ansikte:
 
*tårtan flyger* swoooosh!
*tårtan landar* splosh!
*personen reagerar* Öurgsh!
 
Hahhahaha, lolz, det finns så många ljud att man inte ens kan skriva ner alla xD

Lite allt möjligt!

 

Lite allt möjligt!

 Om du var vaken, skulle jag ge dig, allt det där, jag aldrig ger dig. Men jag ger dig min morgon! Jag ger dig min dag...
B is for brain cause I got brain damage...
Fasten you seatbelts!
Cause two can keep a secret if one of them i dead...
... är det vackraste för mig!
 
Så går det om man är trött och hungrig -.-

Pewdie fick mig att skrika högt :(

Det var alltså inte nice. Sitter och ser på hans nyaste video (vilket för övrigt är hans 1001 video, grattis till dig bromaster!) och tänker som vanligt "haha, det här är ju inte läskigt!" Mhm....
 
Först blir han jagad av en spidel som sliter av hans huvud. Sedan när han listat ut hur han ska göra, så blir han påhoppad av en... ineskt? Jag avr inte beredd på det så skrek näär den dök upp i alla fall. Sedan satt jag där och försökte låta bli att gråta, för det kändes nästan som om jag skulle göra det :'( Sedan utan anledning så dyker ett spöke upp och försöker döda honom! Jag mår nog inte så bra av att se på hans vids...
 
Lolz, skojar bara, utan honom skulle jag sitta som et nervvrak nu och inte kunna tänka all x)
 
Appropå en tanke jag hade när jag nämnde Pewdie... Muris trodde att jag bara lyssnade på Pendulum nu förtiden, eftersom jag inte nämner några andra, men det kan jag tala om att det gör jag inte! Jag lyssnar på en mängd olika artister och låtar, min musiksmak är otroligt bred och vissa låtar som jag älskar kan jag inte ens genre på!
 
Exempel på artister/grupper jag gillar och lyssnar på (förutom Pendulum):
• Mora Träsk
• Anders F. Rönnblom
• Miyavi
• Pink Foyd (inte så ofta nu dock)
• Ulf Lundell
• Iron Maiden
 Fronda
• Anton och Affe (egentligen bara två låtar som jag kan lyssna på utan att få psykbryt...)
• ACDC
 
Sedan har jag ju massa "engångslåtar" som jag också lyssnar på... och remixer... Men de kanske inte gills? Eller va? Som sagt, jag gillar allt som faller mig i smaken, det är bara det att Pendulum har hjälpt mig sjukt mycket med plugget och livet så de ligger mest i centreum x) Som Pewdie gör nu ;D

Åååhh, snart är det helg!!

Kärleken till helgen tar aldrig slut heller!! <3
 
Kan man vara lyckligare? x)
 
Nej jag tror itne det!!
 
Jo eller nej, vänta shush!!!

Tjoff sades det om gummibandet som sprack!

....
 
Hejsan på er allihopa, ni kan vara hjärtligt välkomna till min blogg denna fina morgon! Fast ni kanske läser det här mitt på dagen? Eller på kvällen? Say what?!
 
Jag vet ingetnign längre egentligen, jag vet inte ens om jag ska ha med mig idrottskläder med mig idag... Eller inte... Vi sa göra ett grupparbete med friluftsliv (alltså om friluftsliv och inte med.... fast jag tror ni fattar ändå) så jag har ingen aning!!! What shall I do?!
 
Haha vet redan, ska inte ta med mig kläder, bara extra tyngd x) Känner mig enormt busig nu!! MEn om man ska ha med isg kläder blir det lite pinsamt, men det står inget på SchoolSoft så... Ja...
 
Men nu ska jag springa till bussen, så vi ses... hörs snart!!! Fast jag har ingen lust att lämna Peanut, Mi's katt, som är jättemysig nu och han brukar inte vara mysig! Så...
 
*GASP* aaaaahhhh! Det var hans plan!!! VILKEN SKURK!!!1

Aaahh, jag fick Ragge att se på PewDie x)

Vad sägs om det ;D Han blev en bro med x) Så kan man göra brofist mot datorn bara för skojs skull :D *brofist*
 
Nejmen, nu ska jag vara smått seriös här, även om det är svårt och även om man inte känner sig så taggad. Får hoppas bara att det går över...
 
Och jag kom att tänka på en sak... Om exakt 6 månader fyller jag 18 år... Då blir jag myndig... *tung tystnad*
 
Vad i håvete ska det vara bra för?!

Halloj på er!

Titeln verkar låta som om jag är överlycklig, men det är jag inte. "normal" kanske man akn säga? Eller va?
 
Har egentligen inget speiellt att säga vill bara värka upptagen inför alla andra. Vad nu det ska leda till?
 
Nej nu börjar jag bli negativ, det ska man inte vara! Jag tror jag vet anledningen också, men får se om det går över... Jag hoppas det i alla fall... annars sitter jag i smeten igen. Once again. And it will happen over and over again till you die....
 
Se bara!!
 
Däremot kom jag på en idé till en liten bok, vad ovanligt, på historian idag! Om pesten. Låter väl som en plan? Det bästa med den är att den inte behöver vara så lång heller, vilket kan göra så att jag kan skriva hur lite jag vill nästan! Det som jag är bäst på alltså. Typ...
 
Nej nu springer jag till svenskan så ni slipper min negativitet just nu... Heter det så? Verkligen? Helt seriöst? Ååååhh, jag tror jag behöver Pewdie igen >.<

Tjena moss nu i denna sena timme!

Ska snart sova, om jag inte fastnar framför YouTube igen... Skulle inte alls förvåna mig!
 
Men Thomas kom hit i alla fall och då såg vi på film. Skreit från vildmarken (underbar, ni som inte sett den måste se den!) och Seven. Jag vet inte om den sistnämnda var tänkt att vara läskig, för i sådana fall så missade jag det (hehe). Men den var konstig och jag satt för det mesta och såg ut som ett frågetecken.
 
Något man inte ska göra i alla fall är att se på ett montage med Pewdie och prata samtidigt, för första gången skrek jag högt för att ett monster kom. Det var lite awkward, men kul xD
 
Och idag tvingade Matt mig att spela Amnesia medan hela hans nördgrupp satt och tittade på :( Jag satt och var orolig för att monstrena skulle komma och när den biten närmade sig så lät jag Matt spela xD Någon gång kanske jag lägger upp en video om hur jag spelar x) Fast nej, nej, det kommer jag inte göra!
 
Och angående att spela Amnesia så försökte alla i nördgruppen skräma mig hela tiden med "Akta dig, det är i det där rummet det kommer monster!" "Öppna inte dörren, tätt bakom den så gömmer det sig ett monster!" "Titta inte bakom dig!!"
 
Det var inte kul :c 

Internet och hemligheter ;)

Yes internet är tillbaka och den stora hemilgheten är!!! :D
 
Hemligheten var
 
att jag hade planerat att kyssa Thomas och var rädd att den inte skulle gå i lås då han kom ändå x) så det blev då snabba pussar (kyssar?) innan jag hoppade in i bussen :) Så det ar min lilla hemlighet! :D
 
Nu när ni vet det så kanske jag inte kan skriva mer? För jag har inget mer på mitt hjärta... Har ni? Nejmen dåså!

Jag känner mig lite knas just nu xD

Haha, lolz!
 
Jag vet inte varför!
 
Men jag har planer i eftermiddag!
 
Helt klart!
 
Och det läskiga var att jag hade en widget på mobilen med alarm (ville egentligen bara testa hur det fungerade, så skrev "Snart <3" med ett datum någon gång i framtiden, nu idag då och skrattade lite varje gång jag såg det för jag hade ju ingenting att se fram emot idag? Hehe, trodde jag ;D ) som ringde i sama stund som jag bestämde mig för att göra det. Så det ar liiite läskigt! xD
 
Men vad är mna planer egentlige? 
 
Hmmm!
 
Det kan ni fundera på ett tag till, tills jag kommer hem i alla fall, (och kanske till imorrn eftersom vi inte hade något internet igår kväll, därav den dåliga uppdateringen) så får ni vet då! ;D
 
Elelr inte alls x)
 
Vi får se!
 
Håll tummarna åt mig i alla fall för det kommer vara nervigt som fan!

Hmmm, vad ska man välja?

Chili con carne
Makaronipudding med tomatsås
Linssås
 
JA, tack Kullis för att du tar alla maträtter jag älskar!!! Eller inte? Jag kanske inte kan säga "hata", eller "avsky", men "ogillar skarpt" kanske funkar? För jag kan inte äta bönor, jag "ogillar skarpt" makaronipudding och linser ska vi inte ens tala om... det här är nog den värsta lunchen ever -.-' Så åt fem Wasa-Frukost istället, Yippi!!!! Känner mer hunger smyga på, men får klara mig till halv sex nu... Om jag inte våldgästar Muris bara för att få något att äta, men känns lite fult att komma bara för den orsaken... Så nej, jag får klara mig själv fram tills dess!!

Jaadu...

Jag tror det börjar hända grejer... Jag vet inte vad... Men någonting... Jag skriver mer om det senare!
 
I alla fall så kände jag mig glad över att jag inte såg på mordis igår, för de började se den halv elva -.- Jag somnade kvart över tolv, efter att ha läst ut ännu ett kapitel i serien The Saga of Darren Shan.... Bara jag som tycker det låter fult, när de använder ordet "saga" i engelskan? Varför kan de inte använda ordet "Legend" eller "story"? Låter ju sjukt mycket bättre!!
 
Lalalla, känner mig hungrig, men har ingen lust att äta, även om det snart är lunch. Hoppas det släpper, vill inte svälta mig själv. Heh... 

Haha, kan inte stå emot!! xD

Nej jag kan inte! xD Helt ärligt, jag måste isa er!! ;D
  
Hahahhahaha, lolz, han är så kul!!! Kolla in hans montage!! :D Snälla!! :D And be a bro like me!!!! Ynfjaeböjafebgf!!!!!!!!

Jag känner mig då inte taggad...

Nej absolut inte!! :O
 
Men jag får väl se omd et blir bättre, det är ju som November och fjolårets november var inte så lyckad xP Figge försvann och var på min första avlivning då, så den är väl likadan som i våras. Smygångest... Kul, säger jag bara Kul... Fast nu har jag ju både Thomas och Pewdie som piggar upp mig, vilket jag inte hade då!

Btw, det är ju farsdag!!

Men jag fattar inte varför den dagen är så stor... Varför har föräldrar egna dagar? Vad gör de på de dagarna? Av vilken anledning fick de en egen dag?!
 
Jag fattar noll helt enkelt...
 
Är Sverige det enda land som firar fars och mors dag?

Har ni haft en fin dag? :3

Det har jag i alla fall tror jag!! :D Såg lite på montage och nu pluggar man lite x3 Har ju läxförhör på tisdag om upphovsrättslagen på MEP1 -.-' 
 
Och bakgrundsmusiken bli Euskifeurat! :D Fast jag vet inte det stavas så... Det är ju ett sjukt svårt ord att stava :O Men nu ska jag plugga!! Så vi hörs senare x)

AJ MITT BEN KNAKAR NÄR JAG BÖJER DET!!!

Ville bara säga det... så, ja....

Åh, herregud!

Jag har nyss varit med om min första bilolycka.
 
Mi skulle svänga och däcken låste sig så vi gled ned i siket, med endast smala träd som stöd för att vi inte skulle välta med bilen. Jag såg allting med positivt seende, men på vägen hem höll samma sak på att hända och kunde inte slappna av förrän jag kopplade bort verkligheten helt och hållet. 
 
Så jag nu är jag halvt bilrädd med, yay! Känner mig inte taggad på att sätta mig i en bil igen, för det var ingen trevlig upplevelse. Var mer nervös än när jag hade ett fysikprov framför mig (ni som läste min blogg då vet hur nervös jag var då, och ni som inte gjorde det, så kan jag säga er att jag var så nervös att jag höll på att gråta) och det kändes som om jag höll på att spy, tills verkligheten försvann för mig.
 
Så är lite skakis...
 
Bara så ni vet...
 
Och marknaden gick sämst btw!

Godnatt! Typ...

Sade att jag skulle sova, men istället sätter jag mig framför datorn för att bli skrämd av lilla Pewdie... Vaaad?

Hejsan!

Idag kanske är den värsta dagen i mitt liv... Jag vaknade tidigt, men när jag skulle gå och hämta ryggsäcken i köket, lämnade jag farstudörren öppen och Frost, vår trevägskorsning, gick direkt till ytterdörren och öppnade den -.- Så sedan när jag vrålat mig hes på att någon skulle hämta honom så sprang jag mot bussen, så kom Gnizzy efter mig på andra sidan bron, så missade bussen på grund av henne -.- sedan skulle jag laga lunch, för skulle inte hinna äta på skolan, men då ville brorsan promt ha hjälp med pressenningarna så var tvungen att hjälpa honom med det, så när jag kom in så var klockan halv tolv och tåget jag skulle ta gick fem i. Och som sagt tar den åtminstone 17 minuter att gå dit bort och när jag stressätit klart och gick hemifrån, så var klockan tjugo i. Jag bara älskar denna morgon!!
 
Sarkasmen var väl rätt tydlig där?
 
Men jag vaknade två timmar innan jag skulle gå och såg lite på Pewdie, så hela morgonen började ju bra! :D Men sedan smet ju hundarna, så ja -.-
 
Ibland har jag bara lust att skita i skolan, ville egentligen göra det och stanna hemma och få hjälp av pappa med fysiken, för idag har vi bytt ut kemin mot dubbeltimme i fysik -.- Men nej, han tyckte jag skulle fara till skolan :7 Ibland ogillar jag hans beslut totalt!!

Hemma igen efter ett litet fika.... Med ännu jobbigare tankar än innan!!

Jag är seriöst sämst på det här!
 
under kvällen blev jag bjuden på krossad kladdkaka med glass och grädde, vilket faktiskt var ganska gott (älskar ju kladdkaka). Sedan gick vi till Hamnis och hittade en ensam vrå där. Inget hände, men om inte hans pappa hade ringt, hade det säkert blivit något. Och redan där insåg jag att jag var fruktsansvärt rädd för om det kanske skulle bli en till chans. Men vi gick till tågstation och tog tåget hem. Vi höll handen hela vägen och jag kände hur magen nästan exploderade av nervositet.
 
Sedan satt vi på tågstationen i Vännäs och väntade på att hans mamma skulle komma och vi gav varandra en hejdåkram och jag fick då en puss på kinden. Gulligt kanske tycker ni. Det tycker jag med.
 
Men! (det är alltid ett men)
 
Så fylldes jag med ångest över att jag inte ville att han skulle bli sårad, vilket han troligen skulle bli om jag tillät mig kyssa honom. Eller kanske inte? Jag vet inte, jag vill inte att det ska bli samma sak som med Simon, jag vill inte må dåligt över att vara i ett förhållande! Så jag har otroligt, otroligt fullt med jobbiga tankar i huvudet som ger mig huvudvärk, så tyvärr, efter historian, så måste Pewdie hjälpa mig.... Igen...
 
Jag vet inte ens vad jag håller på med, jag vet inte ens om jag gillar honom! Tankarna efter att vi skiljdes åt var om jag gillade honom eller inte och varje gång jag tänkte på det, kändes det som om jag aldrig skulle kunna gilla honom! Jag vill undvika att såra någon, men det verka ju vara oundvikligt... Jag hatar dig kärleken, vad har jag gjort för att förtjäna detta?
 
Till råga på allt gjorde Matt slut med sin kille och jag vet inte om han börjar gilla mig med, jag kasnke bara är paranoid? Eller nej, motsatsen till det? Eller fldmskänjkbvöxnkmfkbönxdknv, orkar inte!!!!

Det där visste ni inte!!!

Tro mig, det här visste ni inte!!
 
Kladdkakan har en egen dag!!! Den var den 7 november, alltså igår! Och det riktigt roliga idag är....
 
Jag ska bli bjuden på mosad kladdkaka! xD
 
Var lite kul tyckte jag x)
 
Och nu bombarderar jag er med en massa struntinlägg, men det får ni ta, nu när jag är tillbaka till verkligheten! ;D

Tillbaka till verkligheten!

Nu har jag kunnat fly från verkligheten med YouTube och Pewdie och samtidigt så har jag försökt göra lite skolarbete. Det blev inte så lyckat. Däremot tog jag tag i mitt liv igår och gjorde nästan klar historian som skulle in i måndags. Jag lämnade altså bara youTube så där, trots att det var svårt.
 
Så nu har jag slutat tänka för mycket på det dåliga, däremot börjar jag bli orolig för morgondagen. Har bad då på idrotten och förra gången vi hade det, så fick jag panik och lyckades inte så bra. Och så kommer jag få mens den här veckan, så jag vet inte riktigt, jag vill inte att han ska tro att jag blivit rädd för att simma.
 
Men i alla fall, fick jag en utmaning, eller två snarare, som jag kommer att göra ;D Var bredd Sofia, rätt som det är dyker ditt ansikte upp på min blogg. Vi får se hur det blir x)

Ledsen folks, men jag behöver en paus

Jag måste ta en bloggpaus, helt seriöst. Tills jag har ordnat upp mina tankar, för just nu händer en massa overkliga saker i mitt liv och måste tyvärr försöka ordna upp det. På mitt sätt. Vilket troligen betyder att jag kommer fly från verkligheten ett tag. Men så vet ni! I alla fall... Alltid bra att säga sådana saker. Men hejdå i alla fall, så syns vi när det blivit bättre och jag kan tänka ordentligt igen. Ta hand om er! Kram! Eller nåt... knas.

Dagens frisyr


Åh, herre gud, jag borde sluta!!

Råkade såra Chi idag, så måste vara vaken till klockan halv elva för att prata med henne :( Och jag tänker alldeles för mycket -.-
 
Berättade för mamma om Thomas med, och hon tyckte det var kul. Men jag... vad tycker jag?! Vad jobbigt allt ska vara just nu -.- Någon med samma problem? Hallå?! *ekar tomt*
 
Nej, jag tycker inte synd om mig själv, just nu tycker jag bara att jag är idiotisk som är så korkad som tänker för mycket. Vad är vitsen med att tänka ens?!

Jag vill ha en utmaning!

Ge mig en utmaning!
 
Helst ska det vara något jag ska rita, men det kan i stort sett vara vad som helst!
 
Så gimme gimme!!!!

Glad som bara den!!

Jag är så glad!!! Helt enkelt underbart glad!!!! För det första så tyckte Joanna om bilden jag ritade till henne, för det andra fick man en kram idag, för det tredje så höll jag på att skrika och skratta högt i klassen för jag såg en snabb video av PewDiePie när han blir jagad av en lila varelse... Demon? Spöke? Utomjording?
 
Åhh, och så glömde jag mitt kafe idag :( Men det är lugnt tar det när jag kommer hem x)
 
Måste göra historian med på den långa håltimmen jag har....
 
Hoppas det går bra, för måste lämna in den idag!!!!

En bild till Joanna!!

(tryck på bilden för att komma till hennes blogg)

Jag tror jag kommer bli sjuk...

Seriöst, jag vet inte hur jag ska klara det här!!!! Om jag någon gång ser de som mobbade mig som liten ska jag ge dem ett fucking slag i deras idiotskallar så de aldrig mer kan prata eller gå, för på grund av dem vet jag inte hur jag ska hantera allthiop!!!1 Fuck 'em all, let's kill them with our gunds or something, I just hate them!!
 
Jag har ont i min mage...
 
Appropå ingenting.
 
Är det för att jag har skrattat? Ni vet PewDiePie [Peuw-Di-Pai]? Jag tror jag har blivit galen på grund av honom. Jag ser på hans montage och skrattar ihjäl mig och biter mig i handen för att itne skrika och väcka de andra i huset som för övrigt har gått och lagt sig för att det är skola imorrn...
 
Justja...
 
Skola...
 
Historia...
 
Engelska...
 
FU!

Angående morgondagen...

Hehe, trodde det stod "moron"-dagen xD
 
I alla fall.
 
Skolan.
 
Jag är inte taggad.
 
Inte alls.
 
Så istället för plugg, så ritar jag....
 
Sååååååå smart jag är!!
 
Ahem!
 
Nu ska jag ta mig an skolan!!
 
*om några timmar*

Li, jag har ingen aning om vad jag skulle göra utan dig!!

Herregud, man behöver verkligen en vän man kan prata med, när man inte vågar prata med familjen!!
 
Så Li, jag tackar dig för allt och för att du finns där när jag vill prata!! 
 
Mår betydligt bättre nu, tack vare henne också!
 
Såå, skaffa en kompis som Li, man kan helt enkelt inte leva utan sådana som henne när man väl träffats!!

Funderingar... skarpa funderingar

Jag vet inte om det här är bra för mig. Jag har ingen aning. Jag vet inte ens om det är bra för den andre parten. Ända sedan skolans början i sjuan har jag alltid varit säker på min sak: Nästa gång jag blir kär, ska det bli på riktigt!
 
Sedan dröjde det fyra år innan man skaffade pojkvän igen och det höll ju i två veckor. Kände på mig att det inte var bra, så jag ville inte leva med ett fakeat smile på mina läppar och låta han bli sårad ännu mer. Så nu kanske det händer igen? Jag vet inte, och ärligt talat är jag rädd för att få veta.
 
Jag kan tillåta mig att älska folk, det var ju inga problem med Lee, men frågan är... Om jag kan tillåta folk utanför familjen att älska mig? Jag vet inte. Jag vet inte hur det blev med Simon, jag vet inte om man ens ska, eller kan, nämna honom. jag vet inte ens varför jag lät det hända, mådde sjukt dåligt av det i alla fall. Jag vill inte att det ska hända igen.
 
Kärleken har alltid lekt med mig. Eller så kanske var det jag som lekte med kärleken? Blivit kär, känt en viss attraktion till en person som jag inte vill släppa i första taget, känt en sådan enorm känsla för någon att jag har lust att packa mina väskor och åka till! <3
 
Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte om jag kan tillåta det. Jag vet inte om jag kan tillåta mig själv eller den andre parten. Fast det är ironiskt nog redan försent. Frågan är vad det är som får mig att tveka, vad som får mig att nästan spy av känslan av fjärilar som studsar runt i min mage och äter upp mig inifrån. Sveket som fick hela min värld att rasa samman när min första riktiga kärlek gjorde slut? Ilskan som for genom mina vener och artärer när jag berättade mina känslor för Lee? Ångesten som bet tag i min kropp när jag och Simon blev ihop, trots att jag var osäker?
 
Sanningen är nog att jag är rädd. Jag vet inte varför, eller när jag blev det, men jag tror att kärleken skrämmer mig. Jag vågade mig för långt ut mot kanten och fick mig en glimt av det ändlösa avgrunden och kunde ha hoppat över kanten. Bara ett steg hindrade mig. Men jag vände och gick. Kanske därför det blev så. Kanske därför jag älskar Lee så mycket mer för varje gång jag tänker hans namn. För att jag är rädd för fasta förhållanden
 
Kanske blev så i början av sjuan, när killen jag gillade så mycket dumpade mig brutalt bara så där? Han hade nog sina anledningar, kanske av samma anledning som när jag dumpade Simon? Jag vet inte, och jag har inget behov av att veta. Det enda jag vill veta är, kommer jag kunna älska en människa igen, som älskar mig? En människa som är som jag, fast ändå så olik? En som jag kan dela allt med utan att känna mig rädd att göra bort mig, en som hjälper mig när det är svårt att förstå, en som alltid, alltid, kommer att finnas där och krama mig när jag är rädd och ensam och inte bara ger en massa tomma löften? Kommer jag kunna tillåta mig själv att älska någon så skaprt och så mycket, att vi kommer kunna leva lyckliga? Kommer jag kunna stänga ute det jag gått genom och istället för att använda det mot mig, så använder jag det för mig? Kommer den som älskar mig nu, kunna bli älskad tillbaka?

Känner mig en aningens lugnare nu...

Tror jag....
 
pluggar i alla fall, och det går framåt!!!! Måste bara skynda mig att bli klar med det här, så jag kan göra annat också!!

Gaaaahhhh, jag döööööööör!!!!!!!

Li, vart är du när man behöver dig?! 

THOMAS?!!!

Han höll mig vaken tills nu!!!! Jag lovar!!! På hedersord!!!!

That awkward moment...

That awkward moment when you got a message on facebook and ju just like:
Hemmagjord bild!!! :O Hittade ingen på Google, så jag gjorde en själv xD Men det läskigt, riktigt läskigt!! :O Det bara, *blorurp* Och jag bara ↑ Så kollade mailen på msn, men så kom jag ju på att jag hade fb uppe och tittade och så var det Thomas som hade skrivit ett meddelande xD
 
Jag borde sluta se på läskigheter på Youtube helt enkelt...

<3

Jag älskar er allihop, bara så ni vet!! <3<3

Sådär, nu kan jag skriva ett inlägg till er!! :3

Idag, när jag gick ut med Frost, vår trevägskorsning till idiothund, så gick jag över bron istället för att fortfarande vara kvar "på landet". så gick till strandpromenaden som finns där och det första som jag ser är en joggare med hund. Jag tönker "Jomen det borde gå bra, Frost gör ju inte utfall mot några andra hundar direkt, och den ser ju snäll och lydig ut... BRA!"
 
Gissa vad?
 
Samtidigt som jag försöker undvika att gå i hundskit så gör han urfall i alla fall och jag ramlar över honom och skrapar upp byxorna och knät. Det gjorde ont som in i håvete, men det jag blev mest upprörd över var...
 
Mina byxor.
 
Det blev ett fint litet hål i dem och jag var nära på att grina.
 
Just då, i det ögonblicket, ville jag sitta kvar på marken och gråta över det där lilla hålet som blivit. Såret brydde jag miginte om, för knän finns till för att man ska gå, och gå gör man för att ramla och man ramlar för att göra illa sig, så knän är till för att man ska skapa upp dem helt och hållet. Men byxorna...
 
Det är mina favoritbyxor.
 
Mjukisjeans, de som är härligast att ha i vilket väder som helst!
 
Jag kunde sy ihop dem, såklart, men det blev ingen snygg lagning...
 
En vacker dag kommer den hunden ligga med magen uppslicad och ha sina tarmar runt sin hals... Och jag kommer försöka få alibi för det mordet!!
 
Nej, jag skulle nog aldrig klara av att döda ett djur utan att få ångest efteråt, det var ju bara att se hur det var när vi tog bort Emmet...
 
*Ligger och grinar till klockan halv tre på morgonen*
 
Nej, det var min dag, hur var eran? Eller nej, svara inte på den frågan....

Vilken tråkig grej!

Nej, jag kan inte skriva något, så jag återkommer om någon timma efte Soul Eater eller nåt...

Godmorgon sköna människor!!!

Jag vaknade av att Joe skrek, troligen av en mardröm. Jag var barnvakt åt honom, medan Chi var ute och sprang runt på Säljbar med jobbet (hon jobbar som telefonförsöljare för att få in lätta pengar och kan anpassa tiderna efter skolan). Men efter tio minuter så var han pigg, så vid åtte var vi inne i köket och gjorde ordning frukost. Det var lite ovanligt, eftersom han brukar få stiga upp vid tio-halv elva tiden. Men det är bara Chi som drar sig och inte låter honom sova ordentligt, utan håller honom lite smått vaken av sin iPad som hon brukar titta runt med. Men jaja, han somnade ungefär samtidigt som mig för att vi bara lade oss ner och var beredd att somna när som helst ^^
 
Visst berätatde jag att jag ahde städat i rummet? Och bäddat rent och sånt? Eller va? Jag fick inte sova i den renbäddade sängen, utan i Chi's säng i natt :( Men ikväll blir det du och jag mot världen, min kära säng!! <3
 
Haha, och eftersom jag har en mac, kan jag göra Apple.märket ;D  KAN NI GÖRA DET?! NEJ, DET KAN NI INTE!!!! HAH!! VART HAR NI ERA REBELLVÄNNER NU?!! MOHAHAHAHAHHAHA!!!!!!

Städat och klart!!

Rensade buren till lilla Morot, mitt marsvin!! Plus så sopade jag bort allt hö och tjafs från golvet samt bäddade rent i sängen! :D Jag är expert på att smita bort från skolplugg ju x) Någon som behöver en paus från skolan kan få tips från mig!!
 
Förlåt, jag är bara enormt skoltrött just nu -.- Men skolan måste göras!! Varför valde jag ett så svårt ämne på historian för? -.-

Godmorgon godkväll!!

SKa springa ut och jobba i regnet!! All snö har försvunnit och det som var värsta snöstormen för sex dagar sedan :( Inte kul!!
 
Sedan måste jag fixa klart med historian och engelskan, men historian ligger mest i fokus!! Sedan måste jag ta mig tid att hälsa på Syrran, det var alltför längesedan!! Kanske sova över en dag? Vi sår se!! Men hon går ju i skola med, så kan bli lite knas :7 Jag vill bara komma dit och vara där sjukt länge, typ tre-fyra timmar!! Sämst att jag slutar fyra varje dag utom tisdagar då jag har flöjt och slutar halv fem ;( Men någon dag, Muris, måste vi boka in!!!
 
Och för alla er andra, ha en trevlig dag idag!! Hoppas ni får det najs!!

Pheew!!

Jag fick tillbaka inlägget, då var det lugnt!!!

My dreams are your nightmares!

Det jag drömmer, kan du drömma med!!! Men det kanske är mardörmmar ;)
 
Nejmen, det tror jag int!
 
Fast jag drömmer ju helt skumma drömmar!! :O Ett exempel är ju när jag hade min Harry Potter-noja!! Jag drömde två drömmar att jag skulle gifta mig med Harry Potter och vi försökte fly undan Voldemort som blev argare än någonsin för varje gång vi kom undan :7 och sista drömmen jag hade innan jag tänkte att jag var tvungen att sluta läsa böckerna (var andra eller tredje gången jag läste dem) så drömde jag att jag skulle gifta mig med Voldemort och vi tog över hela världen, medan Harry blev våran slav...
 
Jag drömmer så otroligt konstigt!
 
Dem senaste drömmarna jag hade har varit så verkliga så jag tror alltid att dem nästan hänt på riktigt. Som när jag tänker för mycket. Men en dröm, mardröm faktiskt, som jag alltid kommer att komma ihåg troligen var en dröm jag drömde när jag var liten! Jag drömde om att jag gick på en väg på natten. Det avr så mörkt att månen lyste nästan lika starkt som solen och gjorde att träden vid sidan om vägen fick mörka skuggor som rörde sig så fort en lätt bris kom blåste genom dem. Jag gick där och tittade på månen och tänkte att det var en vacker dröm som inte var så farlig ändå. Men så hör jag något och tittar mot träden istället. Jag förväntar mig ett monster, för så fort ljudet kom blev jag fruktansvärd rädd, och drömmen var inte så fin längre. Men nej, istället ser jag en uggla sitta på en gren och titta på mig. Jag möter dess blick och den ger ifrån sig ett ljudligt hoande. Jag försöker ignorera den och fortsätta framåt, men den leker hoppa bock med mig och hoar varje gång den flygar över mitt huvud. Tillslut blir jag så rädd att jag rusar framåt och seren grind längst bort. Då jag ser grinden ökar rädslan och ett skratt ekar i mina öron. Jag vet att han står bakom mig, inte ugglan, utan den som var ugglan. Han står bakom  mig och skrattar åt min rädsla och jag vet att det är ugglekungen, kungen som bestämmer över alla ugglor och han står bakom mig, för han vet att jag är så fruktansvärt rädd, han vet att jag kommer skrika när som helst...
 
Däremot vaknade jag inte av drömmen utan kom ihåg den med en rysning. Efter den drömmen var jag livrädd för ugglor. Konstigt? Nej, inte alls!!
Detta fick mig att tänka på trollkungen i Labyrinth, han som kan förvandla sig till en uggla. Varje gång jag såg den kröp jag ihop då han dök upp och ville att solen skulle synas (när jag var liten tog jag "nattdjur" på orden och trodde att de inte kunde leva i dagsljus. Typ som vampyrer... Typ...). Det var min dröm!
 
För att tänka på roligare drömmar som jag haft så kan man ju ta den då jag och Ragge satt på taket till vårt gamla hus i Holmsund och gjorde något. Om vi fikade eller spelade instrument kommer jag inte ihåg. Däremot är det här en rätt så äcklig dröm... Men i alla fall. Ragge får så idéen om att hoppa nedför taket ned på gången mot huset. Jag försöker övertala honom att låta bli, men förgäves. Han hoppar och jag tittar förstulet över kanten efter honom. Han ligger där, brorsan, med armar ch ben i konstiga vinklar. Han tittar upp mot mig och ropar: "Hoppa Raven, det är jättekul, man brytar bara några ben!"
Såklart, såklart, hoppar jag och när jag ska landa försvinner marken och jag faller i all evighet!
 
En sådan där äcklig känsla av att du faller och marken under dig gunger och du fortsätter att falla tills du reser dig upp då du nästan svimmar av skräck att ramla över en kant. 
 
En sådan känsla man får när man är sjuk, typ magsjuk eller nåt!
 
Lite filisofiska drömmar!! Typ!!
 
"Ja, det är inte lätt... det där med... kött eller fisk"

Vad i HELVETE!!!!?

Jag skrev ett inlägg!!! Det var förjävligt långt!!! Jag skrev det och kollade runt efter ett citat och när jag skulle publicera hela skiten så kunde jag int, för jag loggades ut utan anledning, så dår trodde jag att det fanns i utkast, men det gör det inte!!! JAG HARAT BLOGG.SE!!!!

Jag har alltid undrat, varför har du en fisk på huvudet?

Norge, Norge, varför har du det?!
 
Norge är egentligen inte helt frisk!! Jag menar, titta på all torsk de drar in!! De kan ju torska mer eller?! Och all deras olja!! Tänk om deras borrar går sönder?! Då kommer de slingra sig som hala ålar!! Eller alla deras fjordar!! De vackra fina fjordarna som går upp och ner... Och vattnet som glittrar så vackert från toppen av dem!! Någon har spillt en glitterburk, så fint är det!! Och fjällen är ju inte riktiga heller!!! Ett felsteg i vinter och du åker svooooooosch........
 
Nej, jag försöker inte alls vara rolig!! *nervöstochfalsktskratt*
 
Men allvarligt... Varför har inte Norge hamnat under Svenskt styre? Eller norrländskt? Varför är inte Norrland ett eget land, eftersom de flesta nere i söder är dumma nog att tro att vi rider på renar till skolan och har isbjörnar vandrandes på gatorna!! Idioter -.- *kollarutgenomfönstretförsäkerhetensskull*
 
Nej, men nu måste jag läsa om antikens kvinnor!! Suck, varför valde jag ett så tråkigt ämne?! Varför valde jag ett så svårt ämnde?! Tur att man inte ska redovisa det muntligt!!

Nu blire plugg!! Typ...

Alltså, jag är hemskt, hemskt otaggad på skolan!! Lov ät inte, inte, bra för mig!!! Usch nej!!!!
 
Jag längtar till sommarlovet! Varför finns det inget långt vinterlov istället? Korta ner sommarlovet och förläng jullovet x)
 
Lät väl som en plan? Eller?
 
Men nu måste jag plugga!! Så gott jag kan!!
 
Guud, jag saknar Fuse4Gaming :( Han har bara gjort icke-commentary vids nu, vilket gör mig lite ledsen :( OM jag inte kan bli veterinär, ska jag fly till Kanada och försöka bli hans hushållerska eller nåt xD Bara för att han är awesome vet ni x)

En dålig låt...

Soooomewheeeere ooover the raaaiiinboooow, I feeeeel saaaaaaad!


Godmorgon!!

Jag har varit vaken ett tag, men det behöver vi inte säga? ;)
 
I alla fall så måste jag plugga idag eftersom i början av lovet så virkade jag ju till halloween igår, som för övrigt inte var så njutningsfull som jag hade hoppats mot slutet. Jag och brorsan var tvungna att fixa undan eftermaten eftersom alla andra smet iväg, men vi bestämde att vi inte skulle behöva diska. Filmen vi såg var ju klassiska The nightmare before Christmas, och mot slutet kände jag att jag hade nog hört för mycket på sångerna, för efter de tre första sångerna visste jag på ett ungefär vad som skulle sägas och vad som skulle hända. Egentliigen är det den enda film man ser om och om igen xD
 
Men i morse så upptäckte jag att detinte var diskat, och eftersom Ragge skulle iväg och spela idag, så fick jag diska färdigt. Lustigt, inte sant?
 
Och för att göra det faktsikt mer roligt kommer Thomas hit idag efter han och Ragge har spelat färdigt ;D Lite kul med nördbesök eftersom det verkar vara de enda jag kan prata med utan att sluddra och prata strunt! Fast nej, jag pratar alltid strunt, och är stolt över det, så det gör ingen skillnad!!! :D

RSS 2.0

Om

Min profilbild

Raven Lindberg